Jedan znak će ponovo vidjeti BIVŠEG partnera i neće moći kontrolirati osjećaje! Ponovo će patiti…

OVAN

Sadašnja astralna konfiguracija može vam pomoći da vidite koliko duboko određena nerealna očekivanja utječu na vaš odnos. Možda ste primijetili kako, kada vam se čini da stvari ne idu baš onako kako biste željeli, počinjete se osjećati nesretno. Ako možete početi prihvaćati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) točno onakvog kakav jest, imate daleko veće šanse za skladniji odnos. I sami ćete se osjećati bolje!

 

BIK

Ako ste se nadali mirnom danu, tada sadašnje planetarno poravnanje možda nije baš ono što ste željeli – pogotovo jer bi moglo pokrenuti incident ili događaj koji bi mogao promijeniti ravnotežu vašeg odnosa. Ipak, iako vas to može zateći nesvjesno, mogli biste otkriti da je to zapravo poboljšalo stvari među vama, jer se slažete dati jedno drugome više prostora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Trenutna planetarna konfiguracija nudi prekrasnu priliku da nekoga puno bolje upoznate. Iako općenito volite razgovarati, vjerojatno ćete najviše napredovati ako se dogovorite za izlazak na spoj i zajedno učinite nešto zanimljivo. Ako oboje uživate u sportskim aktivnostima, onda bi ovo mogao biti idealan način za izgradnju prijateljstva i zabavu u isto vrijeme. Samo naprijed! Međutim, postoji mogućnost da vam se spoje putevi sa bivšim kojeg još niste u potpunosti preboljeli. Vidjevši ga, u vama će ponovo podivljati emocije i nećete se dobro osjećati. Potrebno će biti nekoliko dana da se ponovo stabilizirate.

 

RAK

Ako se situacija u vašim odnosima počne malo otežavati, imate tendenciju prešućivati ​​poteškoće i sve više se usredotočiti na trivijalnosti. Planetarno usklađivanje može iznijeti određene probleme na vidjelo, ali dobra vijest je da ćete i vi i vaš partner (sadašnji ili budući) htjeti učiniti nešto u vezi s njima i napraviti neke vrlo pozitivne promjene koje će vas još više zbližiti.

 

LAV

Sadašnja astralna konfiguracija može značiti da pretjerano reagirate na informacije, a da ne odvojite vrijeme da provjerite mogu li biti istinite ili ne. Vaši osjećaji mogu biti na okidaču, što bi moglo potaknuti situaciju koja zapravo i nije nešto o čemu biste trebali brinuti. Ako vi i vaša draga želite biti u dobrim odnosima, zastanite i razmislite prije nego što progovorite.

 

DJEVICA

Ako se čini da se strast između vas i voljene osobe nedavno ohladila, možda ćete otkriti da kretanje planeta pomaže da vaš odnos ponovno oživi. Ponovno otkrijte prirodnu toplinu i iskrenu ljubav koja postoji između vas tako što ćete izdvojiti vrijeme da zajedno učinite nešto zanimljivo. Bar jednom ne pokušavajte biti previše suptilni; samo budite otvoreni i spontani, a to će uvelike pomoći stvarima.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak će ponovo vidjeti BIVŠEG partnera i neće moći kontrolirati osjećaje! Ponovo će patiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top