Horoskop otkriva kome će svemir ovih dana pokoniti šansu za novi početak, bolju budućnost i neslućenu sreću…

OVAN

Kritičar kojeg je angažirao Sony kako bi mogli proizvoditi bolje proizvode postao je predsjednik Sonyja 20 godina nakon što je angažiran. Možete vidjeti kako se stvari odvijaju u određenom smjeru, oslanjajući se na pitanja iz prošlosti koja su bila postavljena na pozitivna i konstruktivna uvjerenja i dobre ideje.

Ne možete dati svoje povjerenje u ruke onima koji su vas već razočarali. Nemojte se gurati preko ruba ako vas srce i želudac upozoravaju na moguće negativne ishode.

 

BIK

Imate toliko stvari na umu dok ostavljate mjesta za nekoliko novih ideja i to neće ispasti kako treba ako se ne usredotočite na prioritete. Saberite svoje misli i nemojte se raspršiti zbog prevelikih zahtjeva života i trenutne okoline.

Iako možda pokušavate komunicirati, neki pojedinci jednostavno ne razumiju vašu poziciju i ne dijele temelje na kojima pokušavate nešto postići. Dajte neke informacije, ali nemojte se previše truditi objasniti.

 

BLIZANCI

Niste raspoloženi za jurnjavu središtem Svemira, ali morate pronaći jasnoću u svom sustavu prioriteta i vrijednosti koje ste dali raznim iskustvima na tom putu. Neki su ljudi učinili da se osjećate kao kod kuće, čak i ako veze nisu bile savršene ili sretne koliko biste željeli da budu.

Držite srce otvorenim da popravite, izliječite i riješite ono što se zapetljalo u prošlosti, s vašim vratima uvijek otvorenim za razmjenu ljubavi čak i ako se čini malom s ove trenutne točke gledišta. Narasli ste, ali ima ljepote iu najmanjim čudima i napretku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Imate prilično dobar plan, ali niste spremni posegnuti za njim ili ga podijeliti s ostatkom svijeta. Neke informacije još uvijek trebaju ostati vaša osobna mala tajna i staviti ih na dnevni red za trenutak kada osjetite da je pravi trenutak pred vama.

Ako se oslanjate na tuđu inicijativu, možda trebate razmisliti još jednom. Neke situacije zahtijevaju vašu pažnju i puno više vaše energije nego što biste mogli zamisliti na početku. Napravite mjesta za sve ispravne odluke čak i ako ste vi taj koji treba preuzeti teret.

 

LAV

Ne možete njegovati prijateljstva kojima nedostaje reciprociteta. Vrijeme je da cijenite vlastite napore i energiju koju ste uložili tamo gdje odgovor očito nedostaje. Na vama je da postavite vlastitu normu i provjerite svoje prioritete i granice koje ste pokušavali postaviti.

Trenutak je pravi za neke dijaloge, a za druge nikad neće biti. Stvorite distancu tamo gdje je potrebna i gdje se osjećate ranjeno i duboko povrijeđeno nečijim izborima.

 

DJEVICA

U većini svojih pobjedničkih bitaka Mongoli su bili brojčano nadjačani. Neke od vaših slabosti zapravo nisu slabosti na duge staze. S pravom perspektivom i čvrstim planom, mali će vas koraci odvesti točno tamo gdje želite ići, čak i uz manje truda nego što netko drugi mora uložiti na istom putu.

Dajte svojim riječima prostora da izraze svoju unutarnju istinu, bez obzira na posljedice. Ono što vaše srce želi podijeliti sa svijetom treba podijeliti s pravim krugom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Horoskop otkriva kome će svemir ovih dana pokoniti šansu za novi početak, bolju budućnost i neslućenu sreću…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top