Evo što se događa 18. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Život je priča koja traje i taj je osjećaj sada istinitiji nego ikad jer se još uvijek asimilirate na ovaj novi život nakon posljednjeg ciklusa pomrčine 2022.

Nešto što je važno zapamtiti upravo sada je da koliko god ste na mostu između starog i novog života, posljednja četvrt Mjeseca pomaže vam da dosegnete one posljednje faze iscjeljenja.

Mjeseci u posljednjoj četvrti predstavljaju vrijeme prihvaćanja i opraštanja dok razmišljate o tome koliko su se stvari odvijale drugačije nego što ste očekivali.

U Lavu, to često ima veze s vašom sposobnošću da budete hrabri i sigurni dok slijedite vlastito autentično divlje srce.

Koliko god ovo zvučalo kao romantična ideja, to je također jedini način da živite u skladu sa svojom istinom.

Ako ne slijedite vlastito srce, to znači da slijedite istinu drugoga što na kraju dovodi samo do većeg kajanja.

Sada je vrijeme da oprostite sebi i drugima za sve što se dogodilo do ovog trenutka kako ne biste imali preostale niti koje vas povezuju s vašom prošlošću.

To je u konačnici ono što će vam omogućiti da prigrlite tu tragačku energiju Strijelca i ne trčite u sljedeće poglavlje svog života.

Jer ne treba samo ljubav raditi bez ograničenja, nego i život.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u petak, 18. novembra su:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Sve se svodi na spoznaju i osjećaj uvjerenosti da je sada pravo vrijeme. Dolaze promjene o kojima ste sanjali ili se čak počeli poigravati. Ovi dijelovi vašeg života vjerojatno utječu na vaš obiteljski život ili vezanu vezu jer Mars u Blizancima. Pa čak i Neptun u Ribama, uzburkavaju ove značajne vode dok tražite jasnoću.

Vraćanje Venere u vaš horoskopski znak znači da svaku odluku koju sada donesete morate vidjeti kroz leću ljubavi prema sebi. Ako ne možete voljeti sebe zbog bilo kojeg izbora koji donosite, tada ga, iskreno, ne biste ni trebali donositi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je bit prihvaćanja da je pravo vrijeme koje tražite manje o tome koji je dan, a više o tome kako se osjećate u vezi s onim što čekate da nešto poduzmete.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se događa 18. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top