DO KRAJA NEDELJE: Ribe će istina IZNENADITI, Bik će TUGOVATI, a OVAJ znak će UŽIVATI u novcu i ljubavi…

ćete

RIBE

Ništa bitno niste očekivali u periodu koji je pred vama. No taj period će vam biti jako važan. Na poslovnom planu niste si mogli ispuniti sva očekivanja, jer vam klima baš i nije pogodovala. No u narednom periodu možete očekivati da ćete saznati neke stvari. Saznat ćete istinu koja će vas šokirati.

Saznat ćete da vaše kolege ipak nisu baš onakve kakvima se predstavljaju. Neki postupci koje ćete saznati da su vaši bližnji napravili će vas šokirati, te će vas povrijediti. U ljubavi je drugačija situacija. Vaš bivši partner na kojega ste vi polako već i zaboravili, vas još ipak nije zaboravio.

Taj bivši partner je na sve načine pokušavao da vas zaboravi i da krene dalje svojim životom, no to nikako nije mogao. Ta osoba vas i dalje želi pokraj sebe. Možete očekivati poruku ili poziv te osobe u vrlo kratkom periodu. Sigurno je to da vas očekuju zanimljivi dani u periodu koji je pred vama.

Nakon sastanka sa tom osobom, shvatit ćete da vi i dalje nešto gajite prema toj osobi. Razmislite te odlučite želite li imati tu osobu ponovno pokraj sebe i život sa njom nastaviti tamo gdje je stao. Ili se povući kao što ste i napravili, te si osigurati neki drugi i po vama možda bolji život.

Očekujte neke postupke od te osobe koje će vas ugodno iznenaditi i vratiti vas u vrijeme dok ste bili zajedno. Tim postupcima ta osoba vas želi vratiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nakon mnogo vremena razdvojenosti ipak srce te osobe je reklo da vas i dalje voli i želi pokraj sebe. Očekujte mnoga zanimljiva dešavanja na planu vaše ljubavne veze. A o vašoj sudbini morati ćete odlučiti sami.

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA NEDELJE: Ribe će istina IZNENADITI, Bik će TUGOVATI, a OVAJ znak će UŽIVATI u novcu i ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top