Dani koji dolaze vraćaju BIVŠU LJUBAV jednom znaku, ali i jedna veza će PUKNUTI iz ČISTA MIRA!

se

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Dan je stvoren za vas da sebe vidite kao višestruku osobu s mnogo osobina koje imaju vrijednost i koje treba cijeniti. Iako možda ne mislite tako, ali možete jako puno toga napraviti za voljenu osobu, ali i za druge.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Možete dobiti ono što ste oduvijek željeli u životu, ali morate učiniti više od pukog zamišljanja. Morate poduzeti brze korake i truditi se kako bi vaše nade postale stvarnost.

Želite se zaljubiti? Nemojte reći da nikome ne trebate. Dopustite sebi biti ranjivi. Priznajte da tražite i nadate se da ćete uskoro pronaći ono što tražite.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Teško je priznati da ste zaljubljeni u nekoga.

Možda mislite da bi morali znati kako se ponašate, ali ponekad to nije način na koji to funkcionira. Teško je odlučiti želite li riskirati i biti odbijeni, no zar ne želite znati?

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Lako se možete naći na pravom mjestu u pravo vrijeme kada se družite s bilo kojom gomilom.

Mogli biste upoznati nekoga tko se osjeća kao da se poznajete godinama. Vaši krugovi prijateljstva mogu nekoga povezati kako pokazuju da imate neku svrhu koja je trenutno nepoznata.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Može biti romantično pronaći nove načine zajedničkog provođenja vremena, čak i ako samo trčite okolo obavljajući poslove ili pripremajući obroke kod kuće.

Lijepo ćete se povezati sa svojim partnerom oko jednostavnih stvari u životu, a one ne moraju biti skupe ili ekstravagantne.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ljubav može biti romantična i nije dosadna.

Uložite dodatni napor kako biste vratili malo iskre u zajedničko vrijeme. Uzmite cvijeće ili zapalite svijeću dok zajedno večerate. Danas ne mora biti uobičajeno ako ne želite.

Nastavak na idućoj stranici…

Dani koji dolaze vraćaju BIVŠU LJUBAV jednom znaku, ali i jedna veza će PUKNUTI iz ČISTA MIRA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top