CIGANSKE KARTE otkrivaju koji znak će doći do VELIKE KOLIČINE NOVCA, a koji će biti RAZOČARAN kao NIKAD!

ovaj tjedan

OVAN

Ovaj tjedan će vjerojatno biti prosječan za vas. Ako ste slobodni, ovaj tjedan možete dobiti iznenadnu ponudu za vezu. Sredinom tjedna možete se suočiti s nekim izazovima u vašoj vezi, stoga ostanite oprezni i pokušajte izbjeći nepotrebne svađe. Postoje šanse za komunikacijske praznine i veze na daljinu. Ovaj tjedan možete dobiti laku sankciju zajmova. Ovaj tjedan predviđa se dobra financijska dobit. Međutim, sreća vas možda neće podržati na radnom mjestu. Stoga vam se savjetuje da budete strpljivi i da vjerujete svom teškom radu i odlučnosti. Pokušajte izbjeći neslaganje sa svojim starijim. Poduzetnici mogu iznenada dobiti dobar posao od svojih klijenata. Ovaj tjedan mogao bi se održati sastanak iznenađenja. Možda ćete biti skloni učiti nove tečajeve koji se odnose na jezik. Vjerojatno ćete postići uspjeh u svom projektu koji se odnosi na vaš viši studij. Učenici igre/sporta mogu postići uspjeh zbog svog napornog rada.  Savjetuje se izbjegavanje hrane koja nije dobra za vaše zdravlje. Rutinski pregled može vam pomoći u održavanju zdravlja.

 

BIK

Ovaj tjedan morate održavati ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Može doći do povećanja vašeg radnog opterećenja. Ovaj tjedan možete imati naporan raspored koji može predstavljati izazove u vezi i profesionalnom životu. Imajte unaprijed plan za ovaj tjedan kako ne biste bili pod stresom i uživali u svom tjednu. Financije i novac mogu biti pogođeni zbog nekih neplaniranih izdataka. Pokušajte imati strpljenja i donositi odluke uz pravilnu analizu situacija s kojima se možete suočiti. Mogu postojati zdravstveni izdaci. Ovaj tjedan možda će biti potrebno financijsko planiranje. Savjetujemo vam da radite na temelju prioriteta. Postoje šanse za neslaganje s vašim kolegom što vas može dovesti u izazovnu situaciju na radnom mjestu. Morate poraditi na svojim vještinama, to vam može pomoći da dobijete dobro priznanje i na radnom mjestu. Učenicima se savjetuje da slijede upute i prijedloge mentora i roditelja kako bi postigli svoj cilj. Možda ćete ovog tjedna biti skloni naučiti tajno znanje poput okultne znanosti ili tarot karata ili programskog jezika poput kodiranja. Budite oprezni i ne ulazite u krivo društvo i lošu ovisnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovog tjedna vjerojatno ćete imati posla s nekim važnim ljudima izvrsne osobnosti. Možda će vam pomoći da se riješite nekih negativnih osobitosti koje su vas dugo proganjale. Vjerojatno ćete osjetiti radost i veselje. Kroz introspekciju i zaokupljanje kreativnim stvarima koje nisu svakodnevne mogu vam pomoći da se izdignete iznad stresa i napora rutinskog postojanja. Dakle, uživajte. Iako se izvana ponašate kao čvrst momak, nježna i puna ljubavi narav u vama možda će ovih dana procvjetati, čineći vas dražesnijim i brižnijim nego ikada prije. Žene mogu imati povoljan tjedan, kako na radnom mjestu tako i kod kuće. Drugi će vas više cijeniti i brinuti o vama. Možda bi bilo bolje da odvojite malo vremena prije nego što započnete nove projekte. Studenti mogu putovati u inozemstvo radi visokog obrazovanja. Također, mogu naći neke uloge u stažiranju u stranoj zemlji. Ovaj tjedan vjerojatno će vam povećati razinu samopouzdanja.

 

RAK

Ovaj tjedan može donijeti stalan rast i ekspanziju u vašoj karijeri. Možda će vam na putu biti izazova i prepreka i to vas može frustrirati, ali će vam vaši energični napori vjerojatno pomoći da postignete pozitivne rezultate. Ovaj tjedan može donijeti neke trenutke zabave i blaženstva, a može vas i dovesti do financijske dobiti. Velike su šanse da ćete dobiti dobre dobitke. Stoga ćete vjerojatno zadržati dobru financijsku stabilnost. Možda ćete biti obdareni dobrom izdržljivošću, a vaša fizička i mentalna izdržljivost također može ostati dobra što vam može pomoći da dugo radite. Ovaj tjedan može vam pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu, a može vam pomoći i da otkrijete svoju unutarnju snagu. Možda je dobra faza da planirate svoje visoko obrazovanje i također proširite svoj horizont učenjem nekoliko novih vještina.

LAV

Možda postoji mnogo prilika za dobitak i rast, ali to možda neće biti lak tjedan za vas. Planeti vas mogu stalno podsjećati na stvarnost i jame pred vama. Kako tjedan bude odmicao, to bi i vas moglo učiniti pomalo negativnim, ali nemojte dopustiti da to utječe na vaš učinak na radnom mjestu. Može doći do postupnog poboljšanja i stoga morate zadržati pozitivan i inteligentan pristup. Ovaj tjedan može predstavljati neke dobre prilike za zaradu. Iskoristite prednost, ali nemojte biti prenagli i prenagli. Postoje šanse za neke škakljive faze koje mogu donijeti iluziju, a ne konkretne prilike. Međutim, možda se nećete suočiti s problemima u svom ljubavnom životu i vezi ako budete strpljivi u nekoj osjetljivoj fazi ovog tjedna. Planeti tijekom ovog tjedna mogu vam pomoći da proširite svoje znanje i vještine i stoga će vaš napredak u studijama vjerojatno biti dobar. Neke faze ovog tjedna ne odgovaraju vam dobro na zdravstvenom planu, stoga ovdje vodite računa o zdravlju.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE otkrivaju koji znak će doći do VELIKE KOLIČINE NOVCA, a koji će biti RAZOČARAN kao NIKAD!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top