Ako ste ROĐENI u OVOM znaku, spremite se za LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok će OVOG znaka BIVŠA LJUBAV moliti za još jedan pokušaj…

OVAN

Uživate u originalnim prijateljima i jedinstvenom društvu i mogli biste se osjećati ugušeno ako se u vašim odnosima počnu razvijati ustaljene rutine. Nebeska atmosfera mogla bi vas natjerati da shvatite da jedno određeno partnerstvo postaje nešto kao institucija, a ne kao ugodno iskustvo. Možda vam je potrebno malo vremena i prostora za sebe kako biste se mogli ponovno povezati na dubljoj razini.

 

BIK

Nebesko ozračje sugerira da imate priliku istražiti stranu svoje veze koju ste skloni izbjegavati koliko god je to moguće. Ako ste suočeni s mogućnošću nezadovoljstva ili razdora, obično pokušavate promijeniti temu kako se ne biste morali uključiti u neugodne rasprave. Ali suočavanje s poteškoćama zapravo će utrti put do uspjeha.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Odnosi se stvaraju i prekidaju, reformiraju i ponovno prekidaju iz mnogo razloga. Trenutna konfiguracija planeta tjera vas da dugo razmišljate o jednom takvom ljubavnom meču koji se pali i gasi već duže vrijeme. Čini se da nitko od vas ne može uistinu odlučiti što želite. Međutim, moglo bi pomoći da sada odlučite što vam je zapravo potrebno jedno od drugog.

 

RAK

Planetarni razgovori mogu vas potaknuti da iznesete svoje mišljenje o jednom određenom datumu, koji je izgledao vrlo pun nade. Jedini mali problem je taj što ste možda pogrešno procijenili njihov karakter i mogli biste biti iznenađeni. Oni će ili biti malo previše dosadni i možda ćete biti razočarani, ili previše ekscentrični, u tom slučaju čeka vas iznenađenje.

 

LAV

Nemojte dopustiti da vas pojava problematičnih voda spriječi u planiranju prekrasnog provoda sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) kasnije danas. Trenutni tranziti mogli bi značiti da ćete možda morati razgovarati o nekoliko stvari, ali bilo bi najbolje da ovo ne odgađate, iako sumnjate da biste možda trebali biti prilično čvrsti oko određenog pitanja. Razgovor donosi sretno rješenje.

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost može značiti da imate priliku nekome reći što osjećate prema njemu. Problem je znati trebate li napraviti prvi potez ili bi oni trebali. Ovisi tko se od vas osjeća najkukavnijim ili najhrabrijim. Ali nemojte dugo čekati, jer je život prekratak da biste propustili svu zabavu.

Nastavak na idućoj stranici…

Ako ste ROĐENI u OVOM znaku, spremite se za LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok će OVOG znaka BIVŠA LJUBAV moliti za još jedan pokušaj…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top