Ako ste ROĐENI u OVOM znaku, spremite se za LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok će OVOG znaka BIVŠA LJUBAV moliti za još jedan pokušaj…

Ako ste ROĐENI u OVOM znaku, spremite se za LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok će OVOG znaka BIVŠA LJUBAV moliti za još jedan pokušaj…

4 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Uživate u originalnim prijateljima i jedinstvenom društvu i mogli biste se osjećati ugušeno ako se u vašim odnosima počnu razvijati ustaljene rutine. Nebeska atmosfera mogla bi vas natjerati da shvatite da jedno određeno partnerstvo postaje nešto kao institucija, a ne kao ugodno iskustvo. Možda vam je potrebno malo vremena i prostora za sebe kako biste se mogli ponovno povezati na dubljoj razini.

 

BIK

Nebesko ozračje sugerira da imate priliku istražiti stranu svoje veze koju ste skloni izbjegavati koliko god je to moguće. Ako ste suočeni s mogućnošću nezadovoljstva ili razdora, obično pokušavate promijeniti temu kako se ne biste morali uključiti u neugodne rasprave. Ali suočavanje s poteškoćama zapravo će utrti put do uspjeha.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Odnosi se stvaraju i prekidaju, reformiraju i ponovno prekidaju iz mnogo razloga. Trenutna konfiguracija planeta tjera vas da dugo razmišljate o jednom takvom ljubavnom meču koji se pali i gasi već duže vrijeme. Čini se da nitko od vas ne može uistinu odlučiti što želite. Međutim, moglo bi pomoći da sada odlučite što vam je zapravo potrebno jedno od drugog.

 

RAK

Planetarni razgovori mogu vas potaknuti da iznesete svoje mišljenje o jednom određenom datumu, koji je izgledao vrlo pun nade. Jedini mali problem je taj što ste možda pogrešno procijenili njihov karakter i mogli biste biti iznenađeni. Oni će ili biti malo previše dosadni i možda ćete biti razočarani, ili previše ekscentrični, u tom slučaju čeka vas iznenađenje.

 

LAV

Nemojte dopustiti da vas pojava problematičnih voda spriječi u planiranju prekrasnog provoda sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) kasnije danas. Trenutni tranziti mogli bi značiti da ćete možda morati razgovarati o nekoliko stvari, ali bilo bi najbolje da ovo ne odgađate, iako sumnjate da biste možda trebali biti prilično čvrsti oko određenog pitanja. Razgovor donosi sretno rješenje.

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost može značiti da imate priliku nekome reći što osjećate prema njemu. Problem je znati trebate li napraviti prvi potez ili bi oni trebali. Ovisi tko se od vas osjeća najkukavnijim ili najhrabrijim. Ali nemojte dugo čekati, jer je život prekratak da biste propustili svu zabavu.

VAGA

Uz nebesku atmosferu uhvaćeni ste u dilemi: stari način romantike ili novi način? Možda niste ni svjesni što se događa. Dio vas želi kupiti prekrasan poklon ili impresionirati svog spoja svojim zanosnim prekrasnim izgledom, dok je druga polovica vraški posvećena isprobavanju intelektualnog pristupa ljubavi. Ima li oklada koja je najvjerojatnija za pobjedu?

 

ŠKORPIJA

Trenutna planetarna usklađenost može značiti da imate tendenciju da prvo progovorite, a zatim razmislite o onome što ste rekli kasnije, vjerojatno kada vaš partner (sadašnji ili budući) počne izgledati povrijeđeno ili uzrujano. Ako želite ostati u dobrim odnosima s voljenom osobom, možda bi bilo bolje razmisliti, a zatim odlučiti vrijedi li reći ono što imate za reći. Ako niste u vezi, pripremite se na sudbonosni susret i ljubav svog života.

 

STRIJELAC

Promjena je jednako dobra kao i odmor, a planetarno poravnanje može vam pomoći da vidite kako bi jedna promjena posebno koristila određenom odnosu. Može se dogoditi da oboje vidite problem na različite načine i stoga ste nesvjesno u međusobnom sukobu. Raščišćavanjem ove zbrke moći ćete prijeći na zadovoljavajuću razinu komunikacije.

 

JARAC

Možda biste željeli progovoriti i podijeliti koliko vam je stalo do te posebne osobe, ali nešto vas sprječava. Planetarni razgovor ukazuje da čak i nije ništa previše ozbiljno. Vjerovali ili ne, to bi moglo biti samo pitanje inercije: na nekoj razini jednostavno se ne možete truditi proći kroz cijeli proces i onda možda otkriti da ta osoba ne osjeća isto prema vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna usklađenost može značiti da trebate provesti neko vrijeme razmišljajući i meditirajući o tome zašto se vašem trenutnom partnerstvu može činiti da nešto nedostaje. U svom srcu znate da je vrijeme za raspravu, ali u isto vrijeme nije mudro upuštati se u to bez ideje o tome kakav ćete pristup zauzeti. Ako ste slobodni, bivša ljubav će vas doslovno moliti da mu ukažete još jednu priliku da vam dokaže svoju ljubav.

 

RIBE

Nestaje sa starim i nastavlja s novim, s obzirom na trenutnu konfiguraciju na nebu. Možda ćete se osjećati primorani prošetati do posla drugom ulicom nego inače i promijeniti svoje prijašnje navike za rutine koje su malo zanimljivije i uzbudljivije. Rezultat svega ovoga mogao bi biti iznenadni susret s nekim koga sigurno nećete zaboraviti u žurbi.