Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 17. novembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Bit ćete svjesniji činjenice da način na koji se brinete o sebi doista određuje ton ne samo kako se drugi ponašaju prema vama, već i životu općenito.

Ovo je dio veće lekcije koju su pomrčine čak donijele ove godine u tome da istinska stabilnost mora počivati ​​u vama samima. Inače, ako ovisi o nekom drugom ili vanjskom utjecaju, tada možete riskirati da bude oduzeta.

Ipak, imati istinsku stabilnost znači da slijedite svoju autentičnu strast, spajajući zajedno energije nedavnih pomrčina.

Što se više fokusirate na ono što vas uistinu ne osvjetljava, manje zapravo gubite vrijeme jer ne dajete prioritet sebi i onome što vam je najvažnije.

Dok ste spremni krenuti u sezonu Strijelca, važno je držati svoju istinu blizu jer će ona doista biti svjetlo vodilja.

Rano tijekom dana, Venera u Škorpionu harmonično se sjedinjuje s Jupiterom u Ribama. Stvara atmosferu punu ljubavi za vaš romantični odnos i povezanost koju imate unutar sebe.

Venera je ljubav i odnosi dok je Jupiter obilje i sreća.

Samo u slučaju da ideja o tome koliko je važno brinuti se za sve aspekte sebe dođe u pitanje, ova energija će otkloniti svaku sumnju.

Dok shvaćate da što više volite sebe, stvarate više prostora da vas i drugi vole.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za četvrtak, 17. novembra su:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Iskoristite današnji dan u svoju punu korist, Škorpion. Ovo je posljednji dan kada je Venera u vašem znaku prije nego što prijeđe u vatreni znak Strijelca. To znači da se danas energija zapravo usredotočuje na ljubav koju ste razvili prema sebi.

Skloni ste biti vrlo intenzivni u svojim odnosima jer stvarno volite tu duboku povezanost s drugim, ali to često dolazi po cijenu napuštanja sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Srećom, nedavna serija pomrčina u Biku iu vašem znaku Škorpiona trebala je pružiti neke važne točke spoznaje kada počnete shvaćati da ste i vi važni. Današnji dan vam daje priliku da učvrstite neka od ovih novih razumijevanja i počnete vjerovati da ste doista postali bolji.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 17. novembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top