Zvijezde će nekome ovih dana POKLONITI VELIKU SREĆU i VELIKO IZNENAĐENJE! Imat će sve, LJUBAV, NOVAC, USPJEH…

Zvijezde će nekome ovih dana POKLONITI VELIKU SREĆU i VELIKO IZNENAĐENJE! Imat će sve, LJUBAV, NOVAC, USPJEH…

24 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovih dana: Imate li poruku koju želite podijeliti s ljudima? Ako ste sjedili na nekoj vrsti pisanog djela, bilo da se radi o govoru, romanu ili čak objavi na društvenim mrežama, uskoro biste mogli biti pozvani da pokažete svoj rad. Čak i ako to ne učinite, ovaj ćete put vjerojatno biti jako zauzeti, stoga ostanite organizirani i pripremite se za početak punjenja kalendara.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovih dana: Upravo vam se pruža prilika da ostvarite svoj novac i materijalne ciljeve. Bez obzira jeste li financijski sigurni i sretni zbog toga ili ste na tržištu za potpuno novi izvor prihoda, ovih dana možete utjecati na svoj financijski život na bolje. Potražite načine za poboljšanje svoje zarade, možda pronalaženjem novih mogućnosti za zaradu. Također biste mogli istražiti mogućnosti ulaganja i druge načine stvaranja pasivnog prihoda.

 

 

BLIZANCI

Ovih dana: Ako u proteklom periodu nije bilo sve čemu ste se nadali, dobit ćete drugu priliku da počnete iznova s ​​čistim planom i postavite sebi neke namjere. Razmislite o promjenama koje biste željeli vidjeti u svom životu i počnite poduzimati korake kako biste te promjene očitovali. Vaše je vrijeme da zablistate, pa neka vaše svjetlo zrači iznutra.

 

 

RAK

U sadašnjem trenutku mogli biste se konstantno osvrtati na nešto iz svoje prošlosti. Nije pametno provoditi previše vremena gledajući u retrovizor života, ne kad biste se trebali usredotočiti na budućnost, ali moglo bi doći do nečeg posebnog koji vam pokušava privući pažnju. Ako vas neka vrsta prtljage u vašoj povijesti i dalje muči, to je znak da se morate riješiti jednom zauvijek. Kad riješite stare probleme, mogu vam doći novi darovi!

 

LAV

Dosezanje drugih moglo bi se u ovom trenutku obilno nagraditi. Vaš je znak poznat po tome što ste sami sretni i uživate u svojoj privatnosti. Naravno, to ne znači da želite stalno biti sami. Imate svoju ulogu u svijetu jednako kao i bilo tko drugi. Nijedna osoba nije otok! Trenutno ćete imati više od života ako svoj dio date kao dio zajednice ili grupe, a ne bježite od drugih.

 

 

DJEVICA

Nije važno jeste li bacili oko na svjetsku dominaciju ili samo na uredu u kutu, primate golemu navalu kozmičke energije da uspostavite svoje najdublje želje na profesionalnom planu. Ako ste već zadovoljni svojom karijerom, možda je vrijeme da se razgranate na svoju trenutnu poziciju. S druge strane, ako tražite načine za poboljšanje svog profesionalnog položaja, pripremite se za to da vam se približe vrlo, vrlo brzo.

VAGA

Vaši su prizori sada privučeni horizontu, daleko izvan granica ili drugih prepreka.Trenutno ne morate rezervirati karte za buduća putovanja, ali ipak možete početi planirati neka mjesta koja biste željeli posjetiti. Možda će vaš sljedeći izlet u nepoznate zemlje stići prije nego što mislite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Sve se vrti oko nijansi života, dubljih značenja i skrivenih stvari koje ne dobivaju uvijek odgovarajuću pozornost. S njima se nije najlakše nositi. Često se dotičete tema poput podvodnih veza, stvari koje dugujete drugima ili dugova koje dugujete vama. Možda ne zvuči kao sretno vrijeme, a vjerojatno i nije. Ipak, ovo je vrijedna prilika za transformaciju struktura moći u vašem životu, stoga se čekirajte da duboko kopate!

 

STRIJELAC

Potencijalni partner mogao bi vam doći u bliskoj budućnosti kako bi vam pomogao proći kroz život. Iako možete puno postići sami, ne morate! Ta bi osoba mogla biti romantična veza, profesionalni partner ili dobar prijatelj. Što god oni vama predstavljali, vas dvoje možete stajati jednaki među sobom i uravnotežiti svoje slabosti sa svojim snagama, i obrnuto. Moći ćete premjestiti više planina zajedno nego odvojeno.

 

 

JARAC

Vaša energija izvrsna je za sagledavanje koliko ste daleko došli i razmišljanje o bilo kakvim promjenama koje ste do sada prošli u proteklom periodu. Koliko god ste postigli, možda postoje i neke rezolucije ili ciljevi koji još uvijek stoje na pozadini. Nema srama pasti s točke gledišta da popravite ili promijenite svoj život, ali ako jeste, sada je sjajno vrijeme da se vratite!

 

 

VODOLIJA

Naredni dani označavaju početak prekrasnog razdoblja prilika i manifestacija za vas. Osvrnite se oko svog života i zapitajte se: “Što zapravo želim?” Ne brinite da li ćete udovoljiti drugima ili tražiti nešto razumno ili zemaljsko. Možete zaželjeti želju koja se odnosi samo na vas. Trenutno imate kozmičku dozvolu da budete pomalo sebični. Zatvorite oči i zamislite svoj idealni ishod. Što više vjerujete, veće su šanse da vam se želja ostvari!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Promjena je u zraku za vas. Snažan priliv energije usmjeren je na vaš kućni sektor i nadahnjuje vas da pristupite svježem pristupu vlastitim četiri zida. To bi moglo biti tako malo kao da odlučite da će zidovima trebati novi sloj boje, sve do spoznaje da je vrijeme da počnete u potpunosti tražiti novu bazu. Što god bilo, ne bojte se zaroniti i baciti se na posao!