TVOJI PROBLEMI ĆE NESTATI i OTIĆI U PROŠLOST! -Izaberi jednu SLIKU i SAZNAJ kada će ti doći BEZBRIŽNI DANI!

TVOJI PROBLEMI ĆE NESTATI i OTIĆI U PROŠLOST! -Izaberi jednu SLIKU i SAZNAJ kada će ti doći BEZBRIŽNI DANI!

15 studenoga, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Previše je problema na vašim leđima. Već gubite nadu da će i vama jednog dana zasjati sunce i otjerati svu tugu i sve probleme. Vi se zapravo bojite radovati nečemu, jer najčešće se vaš smijeh pretvori u suze. Svaku radost nešto pokvari. Kao da vam sreća nije suđena.

Kao da ste rođeni pod nesretnom zvijezdom. Borite se onako kako znate i umijete. Pokušavate utjecati na brige i probleme koliko god je to u vašoj moći. Već ste navikli tako i zapravo, za vas bi bilo iznenađenje da vam se sreća nasmješi.

Ali, to neće tako trajati zauvijek. Uskoro ćete imati čak nekoliko razloga za sreću. Karma će vas nagraditi za sva dobra djela. Sreća je ponekad spora, kao i pravda, ali kad-tad dođe. Poslije svake kiše dolazi Sunce, a vama će zasjati Sunce najjačim sjajem i osloboditi vas poneke brige i vratit vedrinu vašem umornom licu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆA SLIKA:

Kako se više boriti sa problemima!? Kako ih izdržavati i do kad!? Zašto baš ja, što sam zgriješila!? Jel ovo karma, sudbina ili kazna!? Nažalost, pitanja na koja često  nema odgovora. Pitanja na koja vi nemate odgovor i koja si često postavljate. Netko se jednostavno rodi sretan i sreća ga prati na svakom koraku.

A netko nikada nije sreće imao u životu i za svaki komadić sreće se morao boriti. A onda bi najčešće i te rijetke sretne trenutke nešto pokvarilo i velika sreća bi se pretvorila u veliku tugu. Sreća je spora, ali nije nedostižna. Svakome se vraća što je drugome radio.

Nekome prije, nekome kasnije. Vi niste jedna od onih osoba koja je činila drugome zlo. Vi se ne trebate bojati ni kazne, ni sudbine ni karme. Vi trebate vjerovati da će se i vama sreća osmjehnuti, jer hoće, budite sigurni da hoće. Hoće i to prije nego se nadate. Potrebno je samo malo više optimizna.

Teško je vidjeti svijetlu točku u tami, ali samo malo više optimizma, ne puno. Onda sreća prije dođe. Određene stvari i pojave se privlače. Tako i pozitivnije i optimističnije osobe prije privuku sreću.

Kada postoji sreća, onda nema ni problema ili ih ima, ali manje. Vama će uskoro doći sretniji dani, a dio problema će postati samo ružna prošlost.

Stranice: 1 2