LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će nastaviti tamo gdje su stali! Ljubav će pobijediti, njima ni sudbina ne može ništa, jer njihova ljubav je jača od svega…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će nastaviti tamo gdje su stali! Ljubav će pobijediti, njima ni sudbina ne može ništa, jer njihova ljubav je jača od svega…

8 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav do kraja sedmice: Možda ste opsjednuti vezama – a to bi vas moglo učiniti pomalo posesivnim. Vaš znak obično nije tip koji se previše veže za ishode ili čak ideju da vam itko nešto duguje. Otvoreniji ste od većine, a to je bonus. Ipak, mogli biste postati gorljivi prema ljubavniku kao vrsti nagrade za koju ste naporno radili. Zapamtite da je ljubav sama po sebi dar koji nastavlja davati.

 

BIK

Komunikacija iz srca oživljava vaš ljubavni živo. Niste od onih koji svoje misli, osjećaje ili opažanja zadržavaju za sebe, gotovo je nemoguće držati usne stisnutima. Zapravo, ako vam je partner ikad rekao da trebate ublažiti ton, možda biste trebali razmisliti o tome slušate li onoliko pažljivo koliko trebate. Uravnotežite ono što govorite i što uzimate u sebe.

 

BLIZANCI

Možda će vas malo iznervirati mali trenuci koji definiraju vaše interakcije u vezi. To može značiti da se nešto što kažete svom partneru može shvatiti na pogrešan način, čak i ako ne želite biti uvredljivi. Budite malo oprezniji s riječima koje odaberete i pokušajte ne biti lakomisleni. Ako ste slobodni, pripremite se na susret sa bivšim. Vaša ljubav ruši sve prepreke, čak i sudbinu koja vas je rastavila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete postati fiksirani na ono što ljubavnik misli o vama. Teško je ne usredotočiti se na to kako se pojavljujete u vezama. Možda vam se čini pomalo površnim da se bavite vanjskim, ali ovo je normalan odgovor na energiju odnosa u sjeni koju trenutno doživljavate. Umjesto da brinete o tome kako vas partner vidi, pokušajte jednostavno biti ono što ste – i pružite si ljubav koju čeznete.

 

LAV

Ti si trenutno najbogatiji resurs u svom romantičnom životu. Planetarna energija tjera vas da razmišljate o tome što dajete, a što uzimate u odnosima. Tako ste nevjerojatno velikodušni, gotovo do greške, pogotovo kada su u pitanju materijalni znakovi naklonosti. Ali također biste trebali razmisliti o tome zašto dajete toliko – da biste nešto vratili ili samo zato što je to dobro?

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život može varirati s niskog na visoko. Razgovori s ljubavnikom mogu biti izazovni. To je osobito slučaj ako se nađete da razgovarate o novčanim stvarima. Možda ćete imati više sreće ako zadržite temu laganom i lijepom, samo za sada. Spajanje TV serije trenutno je bolja opcija.

VAGA

Ako želite ostati u krevetu po cijele dane sa svojim ljubavnikom, jednostavno koristite energiju trenutka. Povezani ste sa svojim podsvjesnim umom nego što ste inače. Ovaj pristup vašoj psihi može ublažiti vaše strahove od gubitka sebe u vezi. Osvijestiti nesvjesno, a zatim koristiti te informacije za poboljšanje vašeg ljubavnog života – to je ključ za partnerstvo na sljedećoj razini. Ako ste slobodni vratiti ćete se bivšem, ljubav će pobijediti, jer ova udaljenost vam je samo dokazala da ne možete jedno bez drugog.

 

ŠKORPIJA

Odnosi bi mogli biti bolji ako se ostave na začelju. Biti u centru pažnje nije vaša omiljena stvar na svijetu, ali možda ćete morati to podnijeti. Ne radi se o tome da manje volite svog partnera ili obitelj – svima nam je potrebno malo vremena da se s vremena na vrijeme pregrupiramo i usredotočimo na vlastitu brigu o sebi.

 

STRIJELAC

Vaš bi ego mogao planuti i pobuniti se protiv veze.  To bi vas moglo natjerati da se uhvatite u koštac s korijenima vaše partnerske dinamike i načinima na koje je vaš rani model razvio vaš stil odnosa. Ako ne uspijevate dočarati svoju poantu, možda je vrijeme za neka nježna podešavanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Kristalizirati svoju viziju budućeg ljubavnog života moguće j. Ipak, dodirnuti svoju mrežu kako biste bili sigurni da će vaši veliki planovi zaživjeti – to je trik svega. Postavljanje važnih namjera odnosa sa svjedocima u blizini čini magiju još snažnijom, a očitovanje vjerojatnijim. To može jednostavno značiti da pošaljete poruku prijatelju i kažete mu čemu se nadate – ne mora biti otmjeno.

 

VODOLIJA

Vaš život iz snova može utjecati na vaš ljubavni život. Planetarna energija sugerira da postoji mnogo aktivnosti u skrivenim dijelovima vašeg uma. Pristup ovome i korištenje za poboljšanje vašeg ljubavnog života i izgradnju vještina odnosa najbolji je način da iskoristite ovo tipično mirnije vrijeme. Dnevnik vam može dati trenutni uvid.

 

RIBE

Komunikacija je danas u središtu vaših odnosa- i mogla bi biti malo komplicirana. Ovo je jedan od onih trenutaka kada biste se mogli tući zbog vlastitih misli. Umjesto da budete zli prema sebi, poradite na onome što vas čini ranjivim u romantičnim situacijama. Biti iskren s partnerom o svojim strahovima ključ je za zbližavanje. Ako ste slododni sudbina vam je da oživite prošlost. Vašu ljubav ne može nitko ni ništa uništiti. Ni raskid, ni udaljenost, čak ni sudbina koja vas je razdvojila.