LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će nastaviti tamo gdje su stali! Ljubav će pobijediti, njima ni sudbina ne može ništa, jer njihova ljubav je jača od svega…

OVAN

Možda ste opsjednuti vezama – a to bi vas moglo učiniti pomalo posesivnim. Vaš znak obično nije tip koji se previše veže za ishode ili čak ideju da vam itko nešto duguje. Otvoreniji ste od većine, a to je bonus. Ipak, mogli biste postati gorljivi prema ljubavniku kao vrsti nagrade za koju ste naporno radili. Zapamtite da je ljubav sama po sebi dar koji nastavlja davati.

 

BIK

Komunikacija iz srca oživljava vaš ljubavni živo. Niste od onih koji svoje misli, osjećaje ili opažanja zadržavaju za sebe, gotovo je nemoguće držati usne stisnutima. Zapravo, ako vam je partner ikad rekao da trebate ublažiti ton, možda biste trebali razmisliti o tome slušate li onoliko pažljivo koliko trebate. Uravnotežite ono što govorite i što uzimate u sebe.

 

BLIZANCI

Možda će vas malo iznervirati mali trenuci koji definiraju vaše interakcije u vezi. To može značiti da se nešto što kažete svom partneru može shvatiti na pogrešan način, čak i ako ne želite biti uvredljivi. Budite malo oprezniji s riječima koje odaberete i pokušajte ne biti lakomisleni. Ako ste slobodni, pripremite se na susret sa bivšim. Vaša ljubav ruši sve prepreke, čak i sudbinu koja vas je rastavila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete postati fiksirani na ono što ljubavnik misli o vama. Teško je ne usredotočiti se na to kako se pojavljujete u vezama. Možda vam se čini pomalo površnim da se bavite vanjskim, ali ovo je normalan odgovor na energiju odnosa u sjeni koju trenutno doživljavate. Umjesto da brinete o tome kako vas partner vidi, pokušajte jednostavno biti ono što ste – i pružite si ljubav koju čeznete.

 

LAV

Ti si trenutno najbogatiji resurs u svom romantičnom životu. Planetarna energija tjera vas da razmišljate o tome što dajete, a što uzimate u odnosima. Tako ste nevjerojatno velikodušni, gotovo do greške, pogotovo kada su u pitanju materijalni znakovi naklonosti. Ali također biste trebali razmisliti o tome zašto dajete toliko – da biste nešto vratili ili samo zato što je to dobro?

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život može varirati s niskog na visoko. Razgovori s ljubavnikom mogu biti izazovni. To je osobito slučaj ako se nađete da razgovarate o novčanim stvarima. Možda ćete imati više sreće ako zadržite temu laganom i lijepom, samo za sada. Spajanje TV serije trenutno je bolja opcija.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će nastaviti tamo gdje su stali! Ljubav će pobijediti, njima ni sudbina ne može ništa, jer njihova ljubav je jača od svega…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top