LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 30. Novembra: Ljubavna čarolija, prava ljubav i povratak bivših! Evo šta čeka sve znakove…

OVAN

Zadržite pozitivno raspoloženje čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da graciozno krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavljajte se. S vašim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite ponizni i nježni.

 

BIK

Naučit ćete nešto novo o svom partneru i te nove informacije mogle bi vas jako iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuće probleme koji okružuju vaš odnos. Iskoristite ovu situaciju i uživajte u dobrom druženju sa svojim partnerom.

 

BLIZANCI

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neke nesuglasice s partnerom ili čak razdvajanje ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako vas to može utješiti. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje idite i raščistite nesporazum sa svojim partnerom i riješite sve probleme jednom zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo je zagonetno vrijeme za vas što se tiče odnosa. Nećete uspjeti razumjeti postupke i motivaciju svog partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari neće biti od pomoći. Radije polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

LAV

Nitko nema dopuštenje učiniti da se osjećate potišteno. Vrijeme je iskušenja. Ako vaša ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Nema društvene obveze da ostanete vezani za nešto što se ne uklapa u vašu energiju. Uz sukobljene energije, teško je povući se. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Prije ste nosili ružičaste naočale kada ste procjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti mnogo razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze te koliko ste joj spremni dati.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 30. Novembra: Ljubavna čarolija, prava ljubav i povratak bivših! Evo šta čeka sve znakove…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top