LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 30. Novembra: Ljubavna čarolija, prava ljubav i povratak bivših! Evo šta čeka sve znakove…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 30. Novembra: Ljubavna čarolija, prava ljubav i povratak bivših! Evo šta čeka sve znakove…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Zadržite pozitivno raspoloženje čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da graciozno krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavljajte se. S vašim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite ponizni i nježni.

 

BIK

Naučit ćete nešto novo o svom partneru i te nove informacije mogle bi vas jako iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuće probleme koji okružuju vaš odnos. Iskoristite ovu situaciju i uživajte u dobrom druženju sa svojim partnerom.

 

BLIZANCI

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neke nesuglasice s partnerom ili čak razdvajanje ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako vas to može utješiti. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje idite i raščistite nesporazum sa svojim partnerom i riješite sve probleme jednom zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo je zagonetno vrijeme za vas što se tiče odnosa. Nećete uspjeti razumjeti postupke i motivaciju svog partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari neće biti od pomoći. Radije polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

LAV

Nitko nema dopuštenje učiniti da se osjećate potišteno. Vrijeme je iskušenja. Ako vaša ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Nema društvene obveze da ostanete vezani za nešto što se ne uklapa u vašu energiju. Uz sukobljene energije, teško je povući se. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Prije ste nosili ružičaste naočale kada ste procjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti mnogo razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze te koliko ste joj spremni dati.

VAGA

Možda ćete morati donijeti tešku odluku vezanu uz vaš ljubavni život, a iako vam se ne da, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti prošlim iskustvima da ojačaju vašu odlučnost ili potkopaju vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

ŠKORPIJA

Snopovi dobrih riječi putovali su od vas do vašeg partnera. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi nekim djelovanjem i možda ćete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

STRIJELAC

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal da vam postane netko vrlo blizak. Držite sve svoje brige vezane uz posao za sada u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Čini se da ste previše uzbuđeni što ćete organizirati zabavu u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, to će se pokazati kao obično okupljanje. Vaši omiljeni gosti možda čak i ne stignu! Svejedno će vaš partner biti privučen brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće! Slobodnim pripadnicima znaka će se najvjerojatnije vratiti bivša ljubav.

 

VODOLIJA

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba možda neće biti ganuta ili to možda neće pokazati ako jest! Možda ćete morati usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju tendenciju da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

RIBE

Nemojte lupati na vrata kada je veza u pitanju. Upamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti da vam predstavi taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada, lijepo se provedite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!