Evo što se događa 16. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Prošlost često stoji kao neraspakirani kofer nakon dugog putovanja. Niste sasvim sigurni što biste s njim, zapravo vam ništa ne treba, ali ga ipak izostavite tako da ga morate gledati svaki dan dok prolazite pokraj njega.

Stvar je u tome da prošlost, kao i taj neraspakirani kofer, ponekad treba odložiti. Ne raspakiran ili obješen kao podsjetnici na ono što biste željeli da se dogodilo, već jednostavno odložen, uvjeren da u njemu više nema ničega što vam treba.

Prihvativši ovu vibru danas, možete shvatiti da zatvaranje nikada nije bilo nešto što ste tražili izvan sebe, već umjesto toga sposobnost da nađete prihvaćanje s onim što se već dogodilo.

Sve dok vam taj kofer još stoji pred očima, teško je imati nadu za bilo kakav novi početak pa čak i budućnost u cjelini. Ne možete dopustiti da podsjetnik na ono što nije išlo dobro u prošlosti odredi ono u što ćete ulagati u budućnosti. Vrijeme je da jednostavno sve otpustite i dopustite sebi da imate nadu. Uostalom, nada je korijen svakog novog početka.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u srijedu, 16. novembra su:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesec se danas vraća u vaš znak dajući vam samopouzdanje da urlate svoju istinu s vrhova planina. Ako ste se osjećali kao da teturate u mraku nakon pomrčine, nesigurni u svoje osjećaje ili što oni uopće znače, današnji dan nudi vam prolom oblaka koji ste čekali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako se Mjesec vraća u vaš znak, osjećat ćete veću jasnoću i sigurnost u svojim osjećajima. To vam omogućuje da poduzmete radnju koja vam se čini najautentičnijom, što god ona značila. S toliko mnogo planeta, ne samo da će se prošlost činiti kao daleka uspomena, već će i želja za novim biti prepuna uzbuđenja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se događa 16. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top