Do kraja sedmice ova 2 znaka će IMATI PRILIKU koja se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU i koju ne očekuje ni u snovima!

OVAN

Nalazite se u novoj emocionalnoj fazi života i trenutno želite staviti poseban fokus na svoje kreativne moći. Nemoguće je krenuti dalje inicijativno i energično kada vas vežu emocionalne ucjene ili nečiji nejasni motivi koji vas tjeraju da hodate po ljusci jajeta iako za to zapravo nema razloga.

Pazite da poštujete vlastite ideale i snove koji vas godinama inspiriraju. Ne biste htjeli odustati od njih kada su vrata otvorena za njihovu polaganu i postojanu materijalizaciju.

 

BIK

Održavajte veze laganim, otiđite u šetnju ili kavu s dobrim prijateljem, zabavite se i nasmijte problemima koji su nekada bili zabrinjavajući. Humor se lako implementira u standardne rutine i kontakte s drugima, a možda ćete kliknuti kako biste pronašli smisao i radost u nekim pitanjima koja su se u prošlosti činila ograničenima.

Važno je proširiti vidike, isplanirati svoj godišnji odmor i odabrati pozitivne ishode umjesto prepuštanja negativnim. Iako vaše emocije nisu nimalo jednostavne, imate kontrolu nad njima i trebate učiniti nešto dobro za svoju budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Trenutno ste na dobrom mjestu, stvarate veze između podijeljenih strana i privodite kraju svoj unutarnji rat. Ne možete odbaciti niti jedan dio sebe i jasno je da vaše duhovno ja žudi za spajanjem dijelova vas koji su odbačeni.

Ovo je vrijeme vanjske akcije, stvari koje bi mogle poboljšati cijeli vaš život ako se rade ispravno, a nećete uzeti “ne” kao odgovor kada su u pitanju važni ciljevi i težnje. Prepoznajte sve što će vam biti ponuđeno na pravilan način. Ovo je jedinstvena prilika koja se jednom dobije u životu. Ako još uvijek ne vjerujete u čuda, možda ćete već kroz nekoliko dana shvatiti da čuda postoje.

 

RAK

Niste spremni na kompromise oko određenih stvari jer previše poštujete osobu koja stoji ispred vas. Jasno je da vaše usluge i pomoć nisu toliko potrebni kao što se čini. Izađite iz svoje zone udobnosti i odbijte ono što se protivi vašoj vlastitoj boljoj prosudbi, svjesni da drugi moraju preuzeti punu odgovornost za svoje živote.

Ne možete kontrolirati riječi ili postupke drugih, to je jasno. Ako želite poboljšati goruće probleme i probleme, morat ćete početi s radom na svom unutarnjem biću.

 

LAV

Postoje mirne opcije za uzimanje. Ne morate više razmišljati o konstruktivnim sukobima i imati priliku opustiti se i krenuti s tokom, kamo god vas on odveo. U životima nekih predstavnika razvijaju se važne ljubavne priče, a neki kontakti s ove točke gledišta izgledaju obećavajući.

Odvojite trenutak i provjerite jesu li vam stopala još uvijek na tlu. Važno je ne izgubiti iz vida svoju osobnu dobrobit dok se pokušavate povezati s nekim na dubokim emocionalnim razinama. Neki pripadnici ovog znaka će imati jedinstvene životne prilike koje se pruže doslovno jednom ili nijednom u životu. Vaš život bi se kroz nekolikoo dana mogao u potpunosti promijeniti.

 

DJEVICA

Postojao je scenarij za nastavak Gladijatora gdje je Maximus reinkarniran od strane rimskih bogova, ali je odbijen. Neke su stvari previše natjerane, drugačije od onoga što se očekuje ili smatra normalnim, i neće biti lako prihvaćene i implementirane u vaš život.

Budite oprezni za ono što je čudno i manje očito, držeći svoje srce otvorenim za proces učenja. Ne zatvarajte vrata onome što izaziva vašu znatiželju i svjetlo u vašem srcu.

Nastavak na idućoj stranici…

Do kraja sedmice ova 2 znaka će IMATI PRILIKU koja se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU i koju ne očekuje ni u snovima!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top