CIGANSKE KARTE od 15. do 30. Novembra: Odlične vijesti i velike životne promjene su na putu. OVIM znacima će se posrećiti kao nikad prije…

CIGANSKE KARTE od 15. do 30. Novembra: Odlične vijesti i velike životne promjene su na putu. OVIM znacima će se posrećiti kao nikad prije…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte: Uzeli ste si vremena da shvatite ozbiljnost svoje situacije, ali trenutno ne vidite neka velika rješenja. To vas stavlja u čudnu poziciju u kojoj morate prihvatiti posljedice svojih djela i krenuti u drugom smjeru.

Razgovarajte o svojim unutarnjim procesima i pustite svoj um da se otvori pred onima koji bi vam mogli pomoći dobrim i konstruktivnim idejama. Vrijeme je na vašoj strani, sada kada znate istinu.

 

BIK

Sada možete vidjeti istinu i iako emocije i razum još nisu baš usklađeni, sigurni ste da ste se dosad dobro nosili sa situacijom. Trenutak može donijeti nove izazove, ali i vaš mozak i vaše srce spremni su nositi se sa svime što vam može baciti na put.

Neke okolnosti su promijenjene bez vašeg angažmana ili znanja. Vrijeme je da raščistite zrak i otvoreno progovorite o izborima zbog kojih ste se osjećali isključenima ili odbačenima.

 

BLIZANCI

Ako želite razgovarati s nekim o važnim stvarima, pobrinite se da zadržite fokus i koristite manje riječi da biste rekli više. Malo tišine će vam dobro doći, ostavljajući vam prostora da pažljivo slušate umjesto da žurite kroz bilo kakav dijalog ili pokušavate dokazati tvrdnju koja zapravo ne služi nikakvom međusobnom razumijevanju ili rješenju.

Odvojite trenutak da udahnete i promatrate unutarnje procese dok ste u kontaktu s nekim koga volite. Moguće je da vas je neki oblik važnog otpora spriječio da napravite sljedeći potez.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Znate da su određeni gubici ukazali na izvor moći u vašoj okolini, ali vas ne zanimaju stvari koje su unijele previše agresije i bijesa u svijet.

Neki su odnosi zaraženi prošlim događajima, drugi kao da ostaju na površini bez obzira što se dogodilo. Slijedite put na kojem ima dovoljno ljubavi da vam srce bude svijetlo i da budete sretni.

 

LAV

Možete pronaći stabilnost u krajnje uznemirujućim okolnostima i određenu sliku stvarnosti koja ima vrlo malo veze s vašom osobnom kontrolom. Dajte svome srcu aplauz za sve što je pretrpjelo i kako je ostalo otvoreno i uvijek spremno pred štetnim i bolnim okolnostima.

Problemi iz prošlosti opet izbijaju na vidjelo, pokazujući vam na što se trebate ponovno usredotočiti. Oslonite se na osjećaje ljubavi i nećete imati problema s donošenjem zdrave odluke.

 

DJEVICA

Vidite da se poredak uspostavlja, ali netko stoji na putu i morate voditi bitke koje biste željeli izbjeći s ljudima koji stvarima ne daju dobar prioritet. Dajte vremena naporima koje ste uložili da biste donijeli rezultate, ali nemojte dopustiti da vas danas itko uzima zdravo za gotovo.

Svijet ima dovoljno nezadovoljstva i problema koji zapravo nisu toliko ozbiljni koliko znate da mogu biti. Udahnite, izdahnite i shvatite da uvijek postoji dublje značenje nečije reakcije i rana koje pokazuju na neobične načine.

VAGA

Jedva čekate da se situacija razriješi i osjećate se prisiljeni na odluke za koje zapravo nemate resurse ili ljude. Odvojite trenutak da cijenite stvari koje rade za vas i dajte izjave koje će služiti kao čvrste granice, ali budite oprezni u pogledu obrane.

Možda ste zaboravili kako se netko ponašao prema vama prije nekog vremena. To ne oduzima njihovu ili vašu vlastitu vrijednost, ali komplicira buduće odluke i oživljavanje pokidanih veza.

 

ŠKORPIJA

Niste sigurni jeste li imali svoju priliku i propustili je ili ste sada usred nove prilike koju jednostavno ne vidite jasno. Odvojite trenutak da procijenite mogućnosti i brinete se za osobu koja ste najviše postali, svjesni da prošlost nikada nije odredila vaš napredak.

Neki ljudi će vas razumjeti, drugi neće. Ne gubite vrijeme ni na čije prosuđivanje i prepoznajte riječi koje dolaze iz srca i one koje jednostavno ne dolaze.

 

STRIJELAC

Imate neke dobre ideje, ali one bi se nekim pojedincima u vašem životu mogle činiti preagresivnima. Pobrinite se da obavite važne stvari, čak i ako to znači isključivanje onih koji nisu voljni to provesti na način koji se čini logičnim.

Iako nema razloga gurati glavom kroz zid, nema razloga ni stagnirati kada su hrabra rješenja nužna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Istinu je danas možda pomalo teško uočiti, iako komunikacija konačno kreće svojim normalnim tokom i možete s puno jasnije osjetiti što se događa. Sumnjajte u druge, ali nemojte se držati riječi iz prošlosti koje vas nisu odvele u dobrom smjeru.

Osjećate da je konačno nešto na svom mjestu. Neki odnosi donose puno više radosti od drugih i spremni ste se okrenuti i suočiti s njima umjesto da odaberete sljedeći problem za rješavanje, barem zasad.

 

VODOLIJA

Danas se može razgovarati o gotovo svemu, s pravom papirologijom i informacijama koje su doista relevantne na dodir vaše ruke i tu da budu prepoznate.

Stvari konačno postaju lakše u jednom području života, ali se situacija komplicira u drugom. Pripazite da ostanete uravnoteženi i napravite mjesta za sve što vam je važno.

 

RIBE

Znate da su neke stvari bile rezervirane za ljude koji pripadaju nekom financijskom ili materijalnom planu, gdje niste sigurni pripadate li ili ne. Vrijednosti se moraju resetirati i kalibrirati kako bi se prilagodili vašem stvarnom unutarnjem svijetu.

Odvojite ono do čega vam je uistinu stalo od stvari koje drugi preferiraju. Ne trebate kompromise protiv vlastitog srca i protiv svoje stvarne volje, samo da očuvate mir.