RIBE – ljubav joj je vrlo važna i zato želi imati pored sebe nekoga tko će ju ISKRENO i BEZUVJETNO VOLJETI!

RIBE – ljubav joj je vrlo važna i zato želi imati pored sebe nekoga tko će ju ISKRENO i BEZUVJETNO VOLJETI!

14 studenoga, 2022 0 By Admin

Vrlo je darežljiva i dobra. Nije pretjerivanje kada kažemo da više voli dati, odnosno pokloniti, nego on nekoga nešto dobiti. Nju veseli kada nekome nešto pokloni, a još ako primjeti da je time nekoga zaista iskreno usrećila, tada njenoj sreći nema kraja.

Svoje slobodno vrijeme voli poklanjati dragim ljudima, odnosno prijateljima. Riba je prijatelj kakvog samo poželjeti možete. Riba je prijatelj koja će biti uz vas uvijek, a posebno u teškim vremenima i teškim danima. Obitelj joj je i više nego dragocjena. Kao i u prijateljsvu, uvijek je uz svoju obitelj u dobru i u zlu. Uvijek je podrška i često se žrtvuje za svoje voljene.

Što god netko mislio, Riba je osoba koja ima visok prag tolerancije i koja može istrpjeti ono što većina toga ne bi mogla. Riba zna kako i oprostiti, ali sve ima svoje granice, pa samim time postoje stvari preko kojih jednostavno ne može prijeći i koje ne može oprostiti.

Velikog je srca i oprostit će mnogo toga, ali preko laži jako teško prelazi. Čak vam može oprostiti i laž, ali nakog toga vam više nikada neće moći u potpunosti vjerovati. Uvijek, ali uvijek će postojati crv sumnje pa čak i onda kada je gotovo sigurna da ne lažete.

Ribe su inteligentna bića i znaju kako da kontroliraju svoje emocije. Uvije gradi zdrave odnose kojima je glavni temelj isključivo iskrenost. Na iskrenosti mora sve započeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Riba je najljepši dar, prijatelj i obitelj koji možete dobiti u moru zodijaka u svome životu. Ako imate Ribu u svome životu, čuvajte ju i pazite da ju ne izgubite.

Stranice: 1 2