Škorpija, Jarac i OVAJ znak će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 26.2. do 3. Marta

Škorpija, Jarac i OVAJ znak će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 26.2. do 3. Marta

24 veljače, 2024 0 By Admin

Ova tri znaka će imati najviše sreće u ljubavi: Ono što ovaj tjedan čini posebno sretnim u ljubavnom odjelu za određene znakove Zodijaka je zbog tranzitne linije koja nudi ‘glatko jedrenje’ i laku komunikaciju između ljubavnika.

Dakle, ono što se događa ovaj tjedan, romantično, nije nastojanje da se konačno sve ispravi – više je u skladu s razumijevanjem da je upravo sada nečiji ljubavni život gotovo besprijekoran.

Nema se na što žaliti, nema kopanja i nema pasivno-agresivnih radnji. Ovaj tjedan je gladak, što znači da nitko nije zainteresiran ‘skinuti drugog’.

Ako nekoga volimo, u tu ljubav neće biti sumnje. Ne dobivamo signale tijekom ovog sretnog tjedna.

Zapravo, trebali bismo se osjećati prilično velikodušno u vezi s našim ljubavnim životom. Ponosni smo što smo u vezi s osobom koju volimo, a osjećaj je obostran.

Svjedočit ćemo vlastitoj ljubavnoj priči kao briljantnoj, ispunjenoj iskustvom i dovoljno snažnoj da nastavimo dalje. Kako vrijeme odmiče, znamo s kim provodimo ovo vrijeme i sretni smo što imamo tako divnu osobu u našem životu.

Za one koji su danas ovdje spomenuti, vaša sreća će vas preuzeti, i sve je dobro, znakovi. Sve dobro.

Tri horoskopska znaka koji će imati najviše sreće u ljubavi  su:

1. ŠKORPIJA

Možda je trebala godina dana da dođete do ovog mjesta s vašim partnerom, ali konačno je tu: mir i opušten stav zbog kojeg oboje osjećate da će sve uspjeti. Fuj! To ti je teško.

Za vas, u ljubavi,  stvari nisu bile previše lake, ali postoji nešto u ovom tjednu što spaja labave krajeve i čini da se sve što imate osjećate vrijednim i vrijednim truda da stignete ovdje.

Možda ste samo izgorjeli od borbe i čini se da ste bili previše ponosni da bi se predali. Vi i vaš partner spremni ste učiniti ono za što nikada niste mislili da je moguće: kompromis.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Toliko je planetarne energije koja se događa ovaj tjedan da čak ni ti ne možeš poreći pozitivan osjećaj koji ti daje. Neka potraje, prijatelju, možeš ti to!

 

2. JARAC

Ovaj tjedan ćete ostaviti po strani svoj uobičajeni perfekcionizam kako biste se prepustili pozitivnoj energiji koja dolazi s mnogim tranzitima. Kako to funkcionira u vašem ljubavnom životu je ovako: vi i vaš partner ste dobro i nitko se ne ponaša agresivno niti predstavlja bilo kakvu prijetnju.

Primijetit ćete to, i to će se u vama registrirati kao čudno; obično se uvijek ima oko čega svađati, a kad se to dogodi, obično se uključite s nečim što možete iskopati. Međutim, ne ovaj tjedan. Ovaj tjedan vam omogućuje da cijenite kakav život može biti bez potrebe da ga uništite.

Nećete osjećati potrebu srušiti most jednostavno zato što možete.

Ovaj tjedan ćete vi i vaš partner raditi onu rijetku stvar: slagati se jedno s drugim. Nikada ne dopuštaš da se ovo dogodi, ali o moj Bože, kako će to biti lijepo iznenađenje za tebe kada se ne nađeš na putu. Blago tebi, samo tako nastavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. BLIZANCI

Kad biste samo mogli uhvatiti ovaj tjedan i staviti ga na ponavljanje do kraja života, jer se čini da ovaj tjedan objedinjuje sve elemente koji vam se sviđaju, kada je riječ o ljubavi i romantici.

I da, neka naglasak bude na riječi romantika jer vam ovaj tjedan baš na taj račun neće mimoići.

Iznenadit ćete se kako vas vaš partner prihvaća u to vrijeme, jer izgleda da tranziti u tjednu potiču ovu osobu da se ponaša na superljubazan, super velikodušan način.

Lako ste zagrijani za ideju da vas vaša osoba želi zadovoljiti i iznenaditi. Ovaj tjedan možete očekivati ​​darove, ali i veliko iznenađenje. Komunikacija je u ovom trenutku besplatna i jasna pa će vaši razgovori biti duboki i puni ljubavi; nema skrivenih planova ili verbalnih napada.

To ste samo vi i vaša osoba, bez prekida i obaveza. Ovaj tjedan vam donosi veliku mogućnost da odredite gdje će biti vaša sljedeća stanica s osobom koju volite i obožavate.