Ove sedmice: OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život od 14. do 20. novembra

Ono što ovaj tjedan čini posebno sretnim u ljubavnom odjelu za određene znakove Zodijaka je zbog tranzitne linije koja nudi ‘glatko jedrenje’ i laku komunikaciju između ljubavnika.

Dakle, ono što se događa ovaj tjedan, romantično, nije nastojanje da se konačno sve ispravi – više je u skladu s razumijevanjem da je upravo sada nečiji ljubavni život gotovo besprijekoran.

Nema se na što žaliti, nema kopanja i nema pasivno-agresivnih radnji. Ovaj tjedan je gladak, što znači da nitko nije zainteresiran ‘skinuti drugog’.

Ako nekoga volimo, u tu ljubav neće biti sumnje. Ne dobivamo signale tijekom ovog sretnog tjedna.

Zapravo, trebali bismo se osjećati prilično velikodušno u vezi s našim ljubavnim životom. Ponosni smo što smo u vezi s osobom koju volimo, a osjećaj je obostran.

Svjedočit ćemo vlastitoj ljubavnoj priči kao briljantnoj, ispunjenoj iskustvom i dovoljno snažnoj da nastavimo dalje. Kako vrijeme odmiče, znamo s kim provodimo ovo vrijeme i sretni smo što imamo tako divnu osobu u našem životu.

Za one koji su danas ovdje spomenuti, vaša sreća će vas preuzeti, i sve je dobro, znakovi. Sve dobro.

Tri horoskopska znaka koji će imati najviše sreće u ljubavi od 14. do 20. novembra su:

 

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Možda je trebala godina dana da dođete do ovog mjesta s vašim partnerom, ali konačno je tu: mir i opušten stav zbog kojeg oboje osjećate da će sve uspjeti. Fuj! To ti je teško.

Za vas, u ljubavi,  stvari nisu bile previše lake, ali postoji nešto u ovom tjednu što spaja labave krajeve i čini da se sve što imate osjećate vrijednim i vrijednim truda da stignete ovdje.

Možda ste samo izgorjeli od borbe i čini se da ste bili previše ponosni da bi se predali. Vi i vaš partner spremni ste učiniti ono za što nikada niste mislili da je moguće: kompromis.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Toliko je planetarne energije koja se događa ovaj tjedan da čak ni ti ne možeš poreći pozitivan osjećaj koji ti daje. Neka potraje, prijatelju, možeš ti to!

Nastavak na sljedećoj strani…

Ove sedmice: OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život od 14. do 20. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top