Nažalost, za OVA 3 znaka nemamo dobre vijesti, dolaze vam teški dani u sedmici od 14. do 20. novembra

Prije nego što zađemo predaleko u to koliko će ovaj tjedan biti ‘težak’ za tri određena znaka Zodijaka, imajmo ovo na umu… Ovo je kraj godine i dok ga završavamo, ne možemo si pomoći ali dotaknite se nekih mračnijih misli koje uvijek prate kraj godine.

Teško je biti sretan u ovo vrijeme. U osnovi zato što nas sve tjera prema veselju i veselju, a to se ponekad može činiti lažnim i potisnutim. Teško je biti sretan kada ti se kaže da moraš biti sretan jednostavno zato što to pogađa živac. Nije nam uvijek lako ispuniti ovakva očekivanja.

Ovaj tjedan donosi nam nekoliko tranzita koji bi nas mogli natjerati da se pobunimo zbog onoga što se od nas očekuje.

U osnovi, ne želimo opravdati ničije pretpostavke o nama i čvrsto ćemo ostati pri odluci da se pobunimo protiv očekivanja tijekom Mjesečeve opozicije sa Saturnom.

Između ova dva planetarna tranzita biti lagan i veseo neće biti moguće. Ovo ne znači da ćemo biti zli ili zločesti; jednostavno nismo raspoloženi za sudjelovanje. To je sve.

Naša bi se energija, međutim, mogla okrenuti prema agresivnoj do kraja tjedna, zbog velike energije Plutona i tranzita Marsa koji bi potencijalno mogli izazvati osjećaj ljutnje ili… neprijateljstva.

Uz Mjesec u trigonu s Plutonom koji završava tjedan za nas, mogli bismo se složiti da upravo sada jednostavno ‘nismo raspoloženi’. Ako uspješno unaprijed damo do znanja ljudima da jednostavno nismo u tome, mogli bismo iskliznuti iz tjedna u jednom komadu.

Dobra je ideja ovaj tjedan pripaziti na svoje misli, ali izbjegavati djelovati prema njima. Ne radi se o represiji; radi se o tome da se stvari ne pogoršaju. Dugoročno sve funkcionira.

Tri znaka zodijaka s lošim tjednim horoskopom od 14. do 20. novembra su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što osjećate je frustracija tijekom ovog tjedna, Blizanci. To nije sveobuhvatna vrsta, već se odnosi na to da gledate kako se stvari rade presporo za vaš ukus. Frustrirani ste načinom na koji se čini da se sve gasi. Ne shvaćate ovu stvar na kraju godine i doživljavate je kao da svi masovno odlučuju biti baš kao i druga osoba.

Vi ste po prirodi buntovni i ljuti vas što svi koje poznajete rade upravo ono što se od njih očekuje u ovo ‘blagdansko’ vrijeme; manje rade, a više se igraju. Dok uživate u igri, NE uživate u tome da sve završite samo radi zabave.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što je sa svim ovim dobrim radom koji ste uložili? Je li vrijeme da jednostavno skrenete pogled i pustite da se vozi? Ono što vas frustrira ovog tjedna je to što se čini da nitko u vašem životu nije na istoj strani kao vi. Vi ste u načinu napredovanja, dok se čini da su svi oko vas na odmoru.

Nastavak na sljedećoj strani…

Nažalost, za OVA 3 znaka nemamo dobre vijesti, dolaze vam teški dani u sedmici od 14. do 20. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top