LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Mart: PONOS bi mogao postati PREPREKA ka NAJVEĆOJ SREĆI ovog zodijaka!

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Mart: PONOS bi mogao postati PREPREKA ka NAJVEĆOJ SREĆI ovog zodijaka!

5 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas se u vašim vezama otvara emocionalni otvor i možda ga nećete moći isključiti. Možete iskoristiti drevne relacijske obrasce, vraćajući se u svoje djetinjstvo (ili možda čak i prošli život!) kako biste vidjeli kako ste naučili voljeti i zašto se ponekad tako čvrsto pridržavate stvari. Utonite u svoje osjećaje i lebdite tamo neko vrijeme. Što dublje dopustite sebi da uđete u svoje strahove, to ćete biti očišćeniji. Pusti sve.

 

 

BIK

Vaš ljubavni jezik je prikazan. Pun Mjesec osvjetljava način na koji komunicirate i može privući aktivnu pozornost na riječi koje koristite s ljubavnicima. Bilo da provjeravate način na koji šaljete poruke, razgovarate, šaljete e-poštu ili video chat, danas vam može pomoći da istražite sve beskorisne obrasce. Teški ili neriješeni razgovori koji su se vodili tijekom proteklih šest mjeseci konačno bi se mogli riješiti. Ako ste željeli staviti svoje emocije na stol, učinite to nježno i jasno. Reci što osjećaš.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša veza uma i tijela danas igra veliku ulogu u vašim odnosima. Što ste više u mogućnosti ugoditi se na liniji između vaših somatskih osjeta i odgovora vašeg mozga, bolje ćete razumjeti korijene kako se zaljubljujete i ostajete zaljubljeni. Obratite pažnju da li partnerova gesta ili komentar izaziva određenu vrstu odgovora u vama i kako vaše tijelo reagira na to. Oslobodite se svih starih ponašanja koja vam se čine štetnim. Ovo je oblik snažne ljubavi prema sebi.

 

 

RAK

Ljubav danas može teći izravno i duboko u vaše širom otvoreno srce. Odvojite trenutak da razmislite o načinima na koje izlazite i odnosite se. Da, vjerojatno ćete biti preplavljeni obilnim emocijama i moglo bi se pokazati izazovnim razdvojiti podrijetlo svake od njih. Ali smatraj se radom u tijeku. Oslobodite se teških osjećaja sada – to može učiniti čuda za vaš ljubavni život do kraja ove godine.

 

 

LAV

Vaša bi se banka sjećanja danas mogla prepuniti romantičnim prisjećanjima.  Mjesec uskoro slijeće u vašu zonu snova, oslobađajući možda cijeli život intenzivnih osjećaja o vašim vezama. Ako vam se čini da je to puno problema, možete se usredotočiti na izlječenje svih problema koji su mučili vaš ljubavni život u posljednjih šest mjeseci. Vrijeme je da napustiš ono što ti ne ide. Držite svoj dnevnik u blizini kako biste mogli bilježiti ono što se pojavi – samo da ne zaboravite.

 

 

DJEVICA

Prevladavajuće emocije danas bi mogle prevladati vaš ljubavni život. Obično ste prilično dobri u tome da ostanete pod kontrolom u društvenim situacijama, ali  moglo bi biti teško obuzdati se. Ako su prijatelji ili kolege igrali ulogu u vašim odnosima, dobrim ili lošim, tada biste mogli konačno obraditi svoje osjećaje u vezi s tim. Daleko je bolje za vas (i vaše ljubavnike) otpustiti sve negativnosti iz posljednjih šest mjeseci.

VAGA

Veze bi se danas mogle osjećati kao teška emocionalna odgovornost. Dobra vijest je da se  možete osloboditi neželjenih tereta i ponovno se usredotočiti na vlastite potrebe. Ovo je trenutak da se prisjetite kako se njegovati, pogotovo ako ste u posljednjih šest mjeseci proveli puno vremena brinući se o željama ljubavnika. Ponovno se usredotočite na svoje partnerstvo, Vaga – nije uvijek važno ugoditi drugoj osobi.

 

 

ŠKORPIJA

Najuzbudljivije veze koje ste ikada imali možda su danas predmet mnogih razmišljanja. Dio vas žudi za inspiracijom za novim iskustvima, dok drugi žali za onim što ste možda propustili u posljednjih šest mjeseci. Vrijeme je da sve to pustite, i očistite škriljevac za budućnost vašeg ljubavnog života. Zdravije je razmišljati o široj slici vašeg partnerstva umjesto opsjednuti detaljima. Otpustite ono što nije uspjelo kako biste mogli prihvatiti ono što hoće.

 

 

STRIJELAC

Emocionalna intimnost danas je najvažniji element u vašem ljubavnom životu. To bi moglo izazvati osjećaje koje niste očekivali (i to bi vas moglo malo svladati), ali će samo pomoći u izliječenju i poboljšanju vaših odnosa u budućnosti. Meditirajte o tome kamo su vas dovele vaše želje tijekom posljednjih šest mjeseci i oslobodite se svega zbog čega se ne osjećate dobro.

 

 

JARAC

Vaši se odnosi trenutno mijenjaju iz samog korijena. Danas se u vašim vezama otvara emocionalni otvor i možda ga nećete moći isključiti. Možete iskoristiti drevne relacijske obrasce. Vjerojatno osjećate svaku emociju koju ste ikada imali o tome da volite i budete voljeni odjednom. Ovo je prekrasna prilika da se oslobodite svake boli ili traume koju ste doživjeli tijekom druge polovice prošle godine. Postoji hrpa osjećaja za obradu, stoga si dajte dovoljno vremena i prostora da ih prođete bez preskakanja koraka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Istražite svaki kutak i rupu svoje veze jer se prava ljubav danas može pronaći u detaljima. Sada biste rado zamijenili veličanstvene geste ljubavnika za nježnu riječ ili dodir. Ako vam na pamet padnu sjećanja na bivše navike, istražite što bi vam njihove neobičnosti još mogle značiti. Ova snažna lunacija može vas osloboditi prevelikih očekivanja i pomoći vam da shvatite koliko “sitnice” stvarno znače.

 

 

RIBE

Beskrajna romansa i neizmjerno zadovoljstvo sada su više nego mogući. Kao da su svi oko vas uhvatili vaš vlastiti slatki stil odnosa i konačno su opsjednuti kao i vi. Zaljubljenost u ljubav vam je vrlo poznat osjećaj, stoga nastavite davati primjer onima koji su manje u kontaktu sa svojom unutarnjom jezgrom sanjivih emocija.