LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Novembar: PONOS bi mogao da postane PREPREKA ka NAJVEĆOJ SREĆI ovog zodijaka!

OVAN

Danas se u vašim vezama otvara emocionalni otvor i možda ga nećete moći isključiti. Možete iskoristiti drevne relacijske obrasce, vraćajući se u svoje djetinjstvo (ili možda čak i prošli život!) kako biste vidjeli kako ste naučili voljeti i zašto se ponekad tako čvrsto pridržavate stvari. Utonite u svoje osjećaje i lebdite tamo neko vrijeme. Što dublje dopustite sebi da uđete u svoje strahove, to ćete biti očišćeniji. Pusti sve.

 

 

BIK

Vaš ljubavni jezik je prikazan. Pun Mjesec osvjetljava način na koji komunicirate i može privući aktivnu pozornost na riječi koje koristite s ljubavnicima. Bilo da provjeravate način na koji šaljete poruke, razgovarate, šaljete e-poštu ili video chat, danas vam može pomoći da istražite sve beskorisne obrasce. Teški ili neriješeni razgovori koji su se vodili tijekom proteklih šest mjeseci konačno bi se mogli riješiti. Ako ste željeli staviti svoje emocije na stol, učinite to nježno i jasno. Reci što osjećaš.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša veza uma i tijela danas igra veliku ulogu u vašim odnosima. Što ste više u mogućnosti ugoditi se na liniji između vaših somatskih osjeta i odgovora vašeg mozga, bolje ćete razumjeti korijene kako se zaljubljujete i ostajete zaljubljeni. Obratite pažnju da li partnerova gesta ili komentar izaziva određenu vrstu odgovora u vama i kako vaše tijelo reagira na to. Oslobodite se svih starih ponašanja koja vam se čine štetnim. Ovo je oblik snažne ljubavi prema sebi.

 

 

RAK

Ljubav danas može teći izravno i duboko u vaše širom otvoreno srce. Odvojite trenutak da razmislite o načinima na koje izlazite i odnosite se. Da, vjerojatno ćete biti preplavljeni obilnim emocijama i moglo bi se pokazati izazovnim razdvojiti podrijetlo svake od njih. Ali smatraj se radom u tijeku. Oslobodite se teških osjećaja sada – to može učiniti čuda za vaš ljubavni život do kraja ove godine.

 

 

LAV

Vaša bi se banka sjećanja danas mogla prepuniti romantičnim prisjećanjima.  Mjesec uskoro slijeće u vašu zonu snova, oslobađajući možda cijeli život intenzivnih osjećaja o vašim vezama. Ako vam se čini da je to puno problema, možete se usredotočiti na izlječenje svih problema koji su mučili vaš ljubavni život u posljednjih šest mjeseci. Vrijeme je da napustiš ono što ti ne ide. Držite svoj dnevnik u blizini kako biste mogli bilježiti ono što se pojavi – samo da ne zaboravite.

 

 

DJEVICA

Prevladavajuće emocije danas bi mogle prevladati vaš ljubavni život. Obično ste prilično dobri u tome da ostanete pod kontrolom u društvenim situacijama, ali  moglo bi biti teško obuzdati se. Ako su prijatelji ili kolege igrali ulogu u vašim odnosima, dobrim ili lošim, tada biste mogli konačno obraditi svoje osjećaje u vezi s tim. Daleko je bolje za vas (i vaše ljubavnike) otpustiti sve negativnosti iz posljednjih šest mjeseci.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Novembar: PONOS bi mogao da postane PREPREKA ka NAJVEĆOJ SREĆI ovog zodijaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top