Idealni su dani za sklapanje novih veza, samci u OVIM znakovima će započet vezu, a nekome će se vratiti bivši…

Idealni su dani za sklapanje novih veza, samci u OVIM znakovima će započet vezu, a nekome će se vratiti bivši…

6 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Živjeli ste vrlo užurbanim životom i obveze sa svih strana postavljale su zahtjeve pred vas. Ovih dana će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku za odmor i opuštanje sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete izvući iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izađete u žustrija uživanja.

 

BIK

Uskoro ćete sklopiti nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veselo raspoloženi i vaša će druželjubivost impresionirati druge. Jedan od prijatelja koje steknete može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se sada možda ne čini tako. Raspoloženi ste za pomoć i spremni ste pomoći prijateljima i obitelji danas.

 

BLIZANCI

Pobijediti u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će udaljiti vašeg partnera. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimanjem nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, no vi ih teško razgraničavate. Morate sjesti sa svojim partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Dani su idealni za ovaj zadatak budući da će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti voljan razgovarati s vama o njima. Ako ste slobodni, otvorite srce za novu ljubav, jer vam uskoro stiže.

 

LAV

Trenutno je važno posvetiti vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druga vanjska pitanja zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, status vaše veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će golemo nagrađeno. Ako ste slobodni, bliska i poznata osoba će vam izjaviti ljubav, zvijezde vjeruju da ćete započeti vezu.

 

DJEVICA

Netko neodoljiv je blizu vas. Još uvijek ne možete pronaći način da doprete do njegovog srca. Nemojte se obeshrabriti, vaši puki pokušaji da nađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih impresionirati! Stvari se mogu činiti nonšalantnim, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo se možete naći u ljubavnom međuigru.

VAGA

Vjerojatno ćete se suočiti sa situacijom koja će testirati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da je vaš partner potpuno vjerovao u vas i morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjavajućoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.

 

ŠKORPIJA

Romantični odnosi su u drugom planu jer se sve više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i/ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, uključite li svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romansu čak i na najnevjerojatnijem mjestu. Pružit će svježi uvid u vaš odnos.

 

STRIJELAC

Ovih dana ćete pronaći razloge za naglo ponašanje vašeg partnera. Obraćate manje pažnje na njega/nju. Razmazite svog partnera. Povedite partnera na dugu vožnju ili u shopping. Večerajte zajedno. Dajte kompliment svom partneru. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši. Ako ste slobodni, poziv bivšeg partnera mogao bi učiniti da mu se ponovo vratite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Romantične prilike su svuda oko vas. Ipak, morate provjeriti vlastite prioritete prije nego što odaberete partnera kako u budućnosti ne bi došlo do problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, podići ćete je na višu razinu. Vaš partner će se vjerojatno trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

 

VODOLIJA

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići zbog ljubavi, a ne udati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu, a navala leptirića u vašem trbuhu kad vidite tu osobu bit će pokazatelj toga! Neka vas vaša intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

RIBE

Pravo je vrijeme za popravak ograda i raščišćavanje starih nesporazuma. Također biste se mogli zbližiti s nekim od koga ste se prije otuđili. Postoji realna mogućnost da ćete sresti staru ljubav i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Usklađivanje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.