DNEVNI TAROT za 30. Oktobar: Bik dolazi do bitnih informacija, Lav će imati sreće, a evo tko će dobiti priliku za zaradu…

DNEVNI TAROT za 30. Oktobar: Bik dolazi do bitnih informacija, Lav će imati sreće, a evo tko će dobiti priliku za zaradu…

28 listopada, 2023 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak.

Ljubav bi mogla biti u zraku za nekoliko znakova zodijaka, kao i beneficije vezane uz posao. Čitajte dalje kako biste saznali više.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kočija

Dnevni tarot: Popeti se na vrh ljestvice uspjeha nikada nije lako, ali se isplati. Suđeno vam je da budete vođa. Već ste pokušali ići ovom rutom, ali ovaj put je drugačije. Okusit ćeš slatku pobjedu.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Četvorka mačeva, obrnuta

Svatko se predomisli, a danas, kada do vas dođu nove informacije, trebate zadržati pravo drugačijeg razmišljanja o situaciji u kojoj se nalazite. Prije niste sve znali, a novi podaci znače da su se stvari promijenile. Dakle, sada morate pregledati i vidjeti što treba prilagoditi od ove točke nadalje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Vitez pentakla, obrnuto

Mislite li da je bolje pričekati? Kada je karta u obrnutom položaju, to implicira da ćete se možda morati malo povući i pričekati do daljnjega. Možete udariti u zid ili potrošiti resurse jureći naprijed. Ako vam se čini da vam je teško i da imate puno crvenih zastavica ili zidova za penjanje, razmislite o tome da ovo malo zaustavite dok se ne promijeni.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Četvorka štapića

Upravljanje životom nije lako, ali je neophodno. Od vašeg odnosa do stvari vezanih uz obitelj i prijatelje, postoji mnogo stvari kojima možete žonglirati. Vaš raspored ne može biti posvećen obavljanju svih stvari za druge. Upamtite da i vama treba malo vremena za mene.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Svijet

Imate sreće! Što dođe okolo, ide okolo, ali budući da ste radili stvari na način koji je bio napredan s visokim integritetom, dobivate blagoslove koje ste zaslužili.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Sedmica pentakla, obrnuta

Morate glasno govoriti o svojim talentima. Ako drugi ne znaju oko čega ste strastveni i dobri, kako će znati da ste slobodni za najam? Oglašavanje vaših usluga nije jednostavno, ali vi to možete. Razmislite: usmena predaja.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Dvojka štapića, obrnuto

Osjećaj je kao da napravite jedan korak naprijed, a zatim napravite još jedan korak nazad. Ovo je vrsta plesa koja vam se čini iscrpljujućom.

Ne morate više gubiti vrijeme. Pogledajte na što trošite vrijeme i provjerite zahtijeva li svako područje vašeg života to.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Trojka mača

Izdali ste se. Osjećate se prevareno i može vam se činiti da je svijet nepravedno mjesto. Možda se ne osjećate sigurno kada se ti trenuci dogode, ali nije da ste u lošoj vezi. Takva je situacija. Stavite krivnju tamo gdje joj je mjesto.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: desetka pentakla

Novac je na stolu. Ponuda za zaradu je dragulj posla. Možda ćete morati premjestiti nekoliko stvari kako biste ugurali malo vremena za dodatni posao, ali to vam se može isplatiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Devet pehara, obrnuta

U vašem svijetu postoje proturječne emocije i bilo je teško nositi se s njima. Ali dobra vijest je da je najgore iza vas.

Još uvijek postoje potresi nakon svog stresa, ali osjećat ćete se kao da je podignut uteg. Vaš život može početi iznova.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Čarobnjak, obrnuta

Možda se trenutno ne osjećate spremnima za rješavanje stvari, ali doista jeste. Ne budi tako strog prema sebi.

Čak i kada osjećate da je vaša vjera na udaru, nastavite pokušavati. Svakim danom možete naučiti malo više vjerovati u sebe dok dokazujete svoje sposobnosti. ne odustaj

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: stranica štapića

Netko će vam poslati jasnu poruku koja vam daje do znanja gdje se nalazite. Možda ste se osjećali zbunjeno mješovitim signalima, ali vjerujte da će vam uskoro doći jasnoća.