NOVEMBARSKA LJUBAVNA ČAROLIJA! – Ova 2 znaka ce UBRZO DOŽIVJETI OGROMNU LJUBAVNU SREĆU!

NOVEMBARSKA LJUBAVNA ČAROLIJA! – Ova 2 znaka ce UBRZO DOŽIVJETI OGROMNU LJUBAVNU SREĆU!

12 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Ova dva zodijaka će zaista imati ogromne razloge za sreću tokom mjeseca. Zvijezde su im pripremile pravu ljubavnu čaroliju…

 

BIK

Poseban period za vas upravo dolazi u kojemu ništa više neće biti isto. Taj period obilježit će značajna dešavanja u vašem ljubavnom životu. Slijede vam čarobni trenuci sa vašim partnerom, trenuci kakve biste samo mogli poželjeti.

Poslije turbulentnog razdoblja u kojemu vam nisu cvijetale ruže u ljubavi, stvari će se u potpunosti preokrenuti. Nesuglasice koje ste imali sa partnerom postat će prošlost, a svađe će zamijeniti ljubav i razumijevanje. Razum će prevladati kod oboje jer ćete shvatiti koliko se zapravo volite i kompromisima ćete riješiti probleme koje imate.

To će vam pomoći u budućnosti jer ćete shvatiti da svaka svađa mora i završiti, pa je bolje da završi što prije. Time ćete se voditi u budućnosti i čuvat ćete ono što vam je najvažnije, a to je vaša ljubav. Imate sreću što imate partnera punog razumijevanja pa ćete zajedno riješiti svaki problem koji se pojavi.

Naredni period bit će period nježnosti, gdje ćete se natjecati sa partnerom tko će više ljubavi pružiti onom drugom. Sve drugo bit će manje bitno, u narednom vremenu imat ćete samo jedno drugo, samo ćete vas dvoje postojati i voljeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Period koji slijedi željet ćete da ostane zauvijek, željet ćete da to stanje traje vječno i nikada ne prestane.

RAK

Mogli ste se zamisliti u ljubavnoj vezi sa puno osoba koje poznajete, sa znancima, kolegama sa posla, ali sa jednom osobom iz vašeg života, tako nešto niste nikada pomislili. Ta osoba će vam iskazati svoje osjećaje prema vama i vi ćete u prvi tren ostati šokirani. Otvoreno će vam reći i priznati sve što osjeća prema vama.

Nikada do sada niste imali takve primisli i niste se zamišljali u vezi sa tom osobom. Vaše iznenađenje će biti veliko, ali će probuditi vašu maštu i razmislit ćete i o toj opciji. Što budete dulje razmišljali, shvatit ćete da vas puno toga veže za tu osobu, i da dijelite slične stavove, volite iste stvari.

Do sada tako nešto niste primjećivali, pogotovo što ste od početka tu osobu smatrali kao prijatelja. To je vjerojatno zbunilo vaše osjećaje, pa ste tek sada počeli razmišljati na drugi način. Sa vremenom možda vaši osjećaji prerastu u ljubav, možda i ne, vrijeme će pokazati.

Vi se samo ne biste trebali zaletavati, ali ipak dopustite toj osobi da vas očara. Vjerojatno ćete se vrlo ugodno iznenaditi i početi osjećati nešto više od prijateljstva. Period pred vama bit će vrlo ugodan za vas jer ćete se osjećati potpuno drugačije nego li do sada, upravo zbog tog neočekivanog iznenađenja koje vam puno laska.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pomiješani osjećaji koji će vas pratiti dovest će do jednog novog stanja za vas, stanja u kojemu ćete sada prvi put biti i koje će biti za vas jedno novo i prekrasno iskustvo.