LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Mart: Jedan zodijak će morati ODLUČITI između RAZUMA i SRCA – ako posluša srce, PATIT ĆE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Mart: Jedan zodijak će morati ODLUČITI između RAZUMA i SRCA – ako posluša srce, PATIT ĆE!

4 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Razgovarajte i nastavite razgovarati sa svojim supružnikom čak i kada ga/nju sretnete kasnije tijekom dana. Održavanje smislenih razgovora obično dovodi odnose na važniju i dublju razinu. Upravljanje vašim emocionalnim stanjem pomoći će vam da pronađete svoju unutarnju ravnotežu i spokoj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Voljet ćete biti posebni u očima svoje drage. Odabrat ćete posebnu romantičnu destinaciju u kojoj možete privatno provesti cijelu večer u tišini. Uostalom, materijalni užitak i krajnje zadovoljstvo bit će prve i najvažnije stvari koje ćete tražiti.

 

 

BLIZANCI

Vaši stručni potezi razbuktat će neobuzdanu strast u vašoj voljenoj osobi. Večer će vas vidjeti kako uživate u večeri uz svijeće sa svojim partnerom. Možda ćete pročitati neke divne citate iz romantičnog romana. Smatramo da je pravo vrijeme da zaprosite svoju dragu.

 

 

RAK

Vaša voljena osoba će se tako dobro nositi s vama da ćete se u prvih nekoliko minuta s njime početi osjećati bolje. Samo pazi da ne dopustiš da te nadvlada temperament. Zapamtite, vaš prvi dojam trebao bi trajati dulje.

 

 

LAV

Danas ste u svježem i živahnom pogledu. Vaša draga će se diviti vašem izgledu. Planirat ćete nešto ludo i veliko da nagradite svoju voljenu osobu. Bit će to divna noć biti u naručju svog ljubavnika.

 

 

DJEVICA

Možda vam se čini da ste vrlo izbirljivi kada je u pitanju vaš ljubavni život. Smatramo da biste mogli oduševiti svog partnera na sastanku. Izbjegavajte biti nervozni. Samo dokažite svoju inteligenciju i zadržite pažnju svog partnera koliko god možete.

VAGA

Možda ste skloni ocjenjivati ​​svoju dragu u određenim stvarima i iznositi svoje jasno mišljenje. Ništa nije savršeno u životu. U ljubavnom životu morate izbjegavati biti previše osjetljiv. Zapamtite, previše svega je loše, čak i ako je previše kaše!

 

 

ŠKORPIJA

Možda ste željni da svoju trenutnu vezu podignete na sljedeću razinu. Vaša intimna i strastvena vremena s voljenom osobom približit će vam svadbena zvona. Vaša predanost svom dragom ključ je za održavanje veze.

 

 

STRIJELAC

Osjećat ćete se toliko umorno i iritirano da možda nećete biti spremni biti iskreni sa svojom voljenom osobom. Vaš partner može biti iznenađen, a vi se možete osjećati ravnodušno. Može doći do nekih udaljenosti u vezi ako ne obraćate pažnju na svog ljubavnika.

 

 

JARAC

Budite oprezni i u privatnom životu. Oboje morate slaviti svoje razlike. Ne dopustite im da stvaraju distancu između vas i vaše srodne duše. Ako vaš dragi nije spreman za komunikaciju, vaša je odgovornost približiti ga vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ste spremni eksperimentirati nešto drugačije sa svojom voljenom osobom. Pratite svoje loše raspoloženje kada upoznate svoju dragu. Prepustite se njegovim ili njezinim glupim zahtjevima zbog ljubavi i nasmiješite se svom bluesu.

 

 

RIBE

Danas ste strastveni i energični. Vaša želja da upoznate voljenu osobu bit će toliko jaka da biste mogli prekoračiti ograničenje brzine. Sjajan provod sa svojom dragom u kinu je na planu. Prvo planirajte, a kasnije zaprosite.