LJUBAV do 30. Novembra: Veličanstveni dani za ljubav; nekoga čeka prosidba, nekoga pomirenje, a nekoga sudbinski susret i ljubav na prvi pogled…

OVAN

Možda ćete imati neke smetnje i nezadovoljstvo kako vrijeme prolazi. Rukovanje vašim odnosom s voljenom osobom može zahtijevati strpljenje i zrelost. Možda ćete biti frustrirani svojim odgovornostima. Savjetujemo vam da izbjegavate gubljenje živaca jer bi to moglo biti štetno. Kako vrijeme prolazi, možda ćete imati obilje kozmičke energije koja vam pomaže da normalizirate svoj odnos. Ovaj period može završiti na radosnoj noti.

 

BIK

Ovaj period može biti malo drugačiji i zahtjevan na romantičnom planu. Bilo da ste sami ili predani, možda ćete morati biti oprezni. Pokušajte u potpunosti izbjeći svađe. Samci će vjerojatno upoznati nekoga tko živi daleko od vas. Velike su šanse da ćete upoznati nove potencijalne partnere putem interneta. Predviđena su mala obiteljska putovanja, ali ako se nešto pojavi, možete to preskočiti.

 

BLIZANCI

Savjetujemo vam da izbjegavate pogrešnu komunikaciju s partnerom. Stari romantični interesi bi se mogli oživjeti. Savjetujemo vam da izbjegavate nezrele svađe i egoistične sukobe u vezi. Parovi koji traže razvod mogli bi svjedočiti određenom napretku. Djeca mogu odrediti kvalitetu vašeg bračnog života, pa ćete možda morati pronaći načine da se povežete s njima. Ljudi koji traže bračnog partnera mogli bi dobiti ponudu iz istog grada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj vremenski period može vam pomoći da se suprotstavite svojim strahovima i učinite samopouzdanim. Savjetujemo vam da izrazite svoje misli i emocije. Možda ćete biti inspirirani da proširite svoje emocionalne horizonte. Ponekad biste mogli postati tmurni i tromi zbog nesigurnosti, ali planetarni efekti mogu vam pružiti dobru priliku za emocionalni polet.

 

LAV

Ako vaša veza prolazi kroz određene poteškoće, morate smisliti kako se iz nje izvući. Strpljenje je ključ. Vaše zvijezde možda neće biti naklonjene, ali možete ojačati svoju vezu u teškim vremenima. U odnosima sa starijima također se mogu javiti određeni problemi. Međutim, pokušajte pomno nadzirati svoju djecu, jer oni svoju energiju posvećuju stvaranju svojih odnosa.

 

DJEVICA

Možda ćete vidjeti obilje ljubavi između vas i vaše voljene. Nemojte vidjeti razlike, već uživajte u vremenu i strastvenom osjećaju zajedništva. Možda ćete otkriti da se ljubav i privrženost povećavaju. Vaše samopouzdanje može se povećati, što bi vam moglo pomoći da pronađete bolje načine za rješavanje stvari i rješavanje problema. Prepustite se stvarima koje najviše volite raditi.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV do 30. Novembra: Veličanstveni dani za ljubav; nekoga čeka prosidba, nekoga pomirenje, a nekoga sudbinski susret i ljubav na prvi pogled…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top