KARMA UPOZORAVA: Teški i bolni dani dolaze za OVA 2 znaka, morat će se DOBRO paziti LAŽNE LJUBAVI i LAŽNIH PRIJATELJA!

prijatelji

Prijatelji nisu uvijek onakvi kakvim ih smatramo. Ponekad se zapitamo da li su nam oni zaista prijatelji ili smo dobri dok imaju koristi od nas. Ovaj znak morat će se suočiti sa lažnim prijateljima i okončati takvo “prijateljstvo”!

Ovom će znaku prijatelji ostati pravi i iskreni prijatelji, ali problem će se pojaviti u ljubavi. Lažna ljubav zadat će mnogo boli i patnje jer će ostati razočarani i sami…

 

RAK

Vi ste svoje prijateljstvo gradili na iskrenim osjećajima i iskrenost vam je vrlo bitna kod vaših prijatelja. Međutim, neki vaši prijatelji su učinili neke stvari koje im ne možete oprostiti. Smatrate da si prijatelji takvo što ne mogu raditi i tu ste u pravu.

Zapitate se da li su vam takvi ikada bili iskreni prijatelji ili su samo tražili neku korist iz tog tobožnjeg prijateljstva. Događaji koji slijede dovest će do preispitivanja vaših osjećaja prema takvim ljudima i do raskida takvog prijateljstva.

Lažno prijateljstvo će vas dovesti do velikog razočaranja u takve osobe, ali i u ljude općenito. Više nećete znati kome možete vjerovati i to će vas jako opterećivati.

Ipak, s vremenom će se sve razjasniti i vidjet ćete tko vam je prijatelj, a tko ne. To će vas potaknuti da opreznije sklapate prijateljstva i da pokušate bolje čitati ljude.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U nekim ljudima ste pogriješili jer nisu onakvi kakvim su se predstavljali, ali ćete ujedno i shvatiti da ipak imate nekoliko iskrenih prijatelja. Sa takvim iskrenim prijateljima moći ćete s vremenom zaboraviti na one lažne.

Nastavak na slijedećoj stranici…

KARMA UPOZORAVA: Teški i bolni dani dolaze za OVA 2 znaka, morat će se DOBRO paziti LAŽNE LJUBAVI i LAŽNIH PRIJATELJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top