Jednom zodijaku konačno dolazi VRIJEME LJUBAVI, SREĆE i RADOSTI, a netko će uživati u flertu…

OVAN

Ovo su savršeni dani za zabavu u paru, na koju možete pozvati prijatelje koji su tek zajedno ili u dugoj vezi da se samo opuste, popiju šampanjac i općenito se dobro provedu. Položite sve vrste romantične hrane i pružite najbolje u glazbi, a prisutnima dopustite da daju svoj dio posla kako bi večer bila uspješna.

 

BIK

Svidjet će vam se sutrašnji dan jer ga možete učiniti bizarno ružičastim i romantičnim koliko god želite. Astralna energija otvara svačije srce, i premda možda nema mnogo dokaza o bujanju emocija, postoji mnogo prilika za flert. Poigrajte se sa svojim imidžom i nosite svoju odjeću na način na koji nikada prije niste probali. Dajte životu i ljubavi šansu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljudi se mogu činiti plitkijim nego inače. Možda će vas neprestano brbljanje o svemu i ništa više nego malo iritirati. Međutim, ako izlazite s impresivnom osobom na spoj, nemojte zijevati i klimati glavom ako razgovor ne uspije rasplamsati bilo koju od vaših strasti. Dajte mu priliku, jer će stvari vrlo brzo postati zanimljivije.

 

RAK

Ako nekoga pokušavate impresionirati, ovo nije vrsta večeri u kojoj ćete doći u nekom od vaših vrlo intenzivnih i dramatičnih raspoloženja; radije idite na nježno i ustrajno zavođenje. Započnite razgovor, a zatim mu dajte ideju da će mu nedostajati nešto sjajno ako vas ponekad ne izvede na spoj.

 

LAV

Ovo su idealni dani za organiziranje druženja s prijateljima, uz nekoliko fascinantnih pridošlica za dobru mjeru. Ovo će više od svega začiniti vaš ljubavni život i možda će vas potaknuti da upoznate drugačiju vrstu osoba, umjesto da se uvijek držite onih s istim interesima.

 

DJEVICA

Energija dana potiče vas da snagom razgovora zavedete svoju trenutno omiljenu osobu. Uvijek imate puno toga za reći, ali možda je bolje da budete malo tajanstveniji i da ne odajete toliko sebe odjednom. Učinite to polako i primamljivo, poput ruže koja se otvara. Drugi će vas privući i htjet će vas nastaviti otkrivati.

Nastavak na idućoj stranici…

Jednom zodijaku konačno dolazi VRIJEME LJUBAVI, SREĆE i RADOSTI, a netko će uživati u flertu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top