U naredna tri dana: Jednom zodijaku konačno dolazi VRIJEME LJUBAVI, SREĆE i RADOSTI, a netko će uživati u flertu…

U naredna tri dana: Jednom zodijaku konačno dolazi VRIJEME LJUBAVI, SREĆE i RADOSTI, a netko će uživati u flertu…

12 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Ovo su savršeni dani za zabavu u paru, na koju možete pozvati prijatelje koji su tek zajedno ili u dugoj vezi da se samo opuste, popiju šampanjac i općenito se dobro provedu. Položite sve vrste romantične hrane i pružite najbolje u glazbi, a prisutnima dopustite da daju svoj dio posla kako bi večer bila uspješna.

 

BIK

Svidjet će vam se sutrašnji dan jer ga možete učiniti bizarno ružičastim i romantičnim koliko god želite. Astralna energija otvara svačije srce, i premda možda nema mnogo dokaza o bujanju emocija, postoji mnogo prilika za flert. Poigrajte se sa svojim imidžom i nosite svoju odjeću na način na koji nikada prije niste probali. Dajte životu i ljubavi šansu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljudi se mogu činiti plitkijim nego inače. Možda će vas neprestano brbljanje o svemu i ništa više nego malo iritirati. Međutim, ako izlazite s impresivnom osobom na spoj, nemojte zijevati i klimati glavom ako razgovor ne uspije rasplamsati bilo koju od vaših strasti. Dajte mu priliku, jer će stvari vrlo brzo postati zanimljivije.

 

RAK

Ako nekoga pokušavate impresionirati, ovo nije vrsta večeri u kojoj ćete doći u nekom od vaših vrlo intenzivnih i dramatičnih raspoloženja; radije idite na nježno i ustrajno zavođenje. Započnite razgovor, a zatim mu dajte ideju da će mu nedostajati nešto sjajno ako vas ponekad ne izvede na spoj.

 

LAV

Ovo su idealni dani za organiziranje druženja s prijateljima, uz nekoliko fascinantnih pridošlica za dobru mjeru. Ovo će više od svega začiniti vaš ljubavni život i možda će vas potaknuti da upoznate drugačiju vrstu osoba, umjesto da se uvijek držite onih s istim interesima.

 

DJEVICA

Energija dana potiče vas da snagom razgovora zavedete svoju trenutno omiljenu osobu. Uvijek imate puno toga za reći, ali možda je bolje da budete malo tajanstveniji i da ne odajete toliko sebe odjednom. Učinite to polako i primamljivo, poput ruže koja se otvara. Drugi će vas privući i htjet će vas nastaviti otkrivati.

VAGA

Svoju voljenu osobu možete opskrbiti svom brigom i pažnjom koju možete prikupiti, znajući da će i ona htjeti uzvratiti uslugu. Ali umjesto da mu kažete kako se osjećate, radije će mu biti pokazano na praktičniji način, bilo kroz dar ili odvođenjem negdje što za oboje znači nešto posebno.

 

ŠKORPIJA

Ako ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) razmišljali o pauzi, ovo bi moglo biti pravo vrijeme da to isplanirate. Oboje ste dovoljno avanturistički raspoloženi da napravite dobar izbor. Ako tražite novu vezu, možda ćete imati više sreće u teretani, ili čak na satu plesa, gdje ćete upoznati druge na svojoj valnoj duljini.

 

STRIJELAC

Astralna energija obasjava sve zlatnim sjajem i unosi dašak magije u vaše odnose. Ako večeras izlazite na spoj, tada će vam to biti prilično divno, sve dok ne pokušavate uklopiti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) u bilo koju određenu vrstu golubarnika ili kutije, i da ih kategorizirate prije nego što su i otvorili usta.

 

JARAC

Nemojte se nepotrebno suzdržavati ovih dana. Voljena osoba zna što osjećate prema njoj duboko u sebi, ali bi voljela čuti da izgovorite te riječi, koje joj toliko znače. Ovo popratite promišljenim poklonom, a možda i romantičnim obrokom za dvoje i učinit ćete ih istinski sretnima. Što mora biti vrlo ugodan način da provedete dan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Bilo bi vam bolje da se ugodite sebi i pokušate otkriti svoju bezbrižniju i mladenačku stranu ako želite maksimalno iskoristiti današnji dan. Energija dana potiče vas da budete fluidniji i fleksibilniji, a to će vam pomoći da kreirate pravi pristup kako biste privukli savršeno ljubavno zanimanje. Vježbajte opuštanje, radite stvari koje inače ne biste radili. Imaj loptu!

 

RIBE

Ljubav i romantika su naglašeni. Poznati ste po svojim vrlo prikladnim i pravovremenim romantičnim gestama, pa možete raditi na nečem posebnom, bilo za nekoga novog ili za svog stalnog partnera. Budući da ste često vrlo promjenjivi u svom načinu izražavanja, jer možete pisati, crtati, slikati ili izrađivati ​​stvari, imate tisuću i jedan način da pokažete svoje osjećaje.