HOROSKOP do 30. Novembra: Prvi polovina mjeseca je OVIM znakovima bila teška, ali sada im stižu dani SREĆE, MIRA, VELIKIH PROMJENA i BLAGOSTANJA!

OVAN

Određene okolnosti nemaju namjeru da vas zaustave u vašem naumu i mogu se prevladati jednostavnim pokretom koji do sada niste uzeli u obzir. Ipak, budite oprezni da ostanete pošteni i držite se istine koja je relevantna za vaš unutarnji moralni kompas.

Izbori ne bi trebali biti vođeni prosudbom drugih kada imate toliko toga za ponuditi iz jezgre vlastite autentične jezgre. Vi ste jedini koji možete odlučiti što ima smisla za vaš vlastiti unutarnji svijet.

 

BIK

Spremni ste se suočiti sa svakim tko stane na put vašoj osobnoj slobodi, a te bitke nisu nešto na što ste navikli. Postoji zdrav način da surađujete i istovremeno stojite na svom mjestu, s središnjim stavovima koji čekaju da ih primijete svi koji su uključeni u problem.

Provedite dovoljno vremena sami, u aktivnostima koje vam donose radost u srce. Potrebna vam je otvorenost uma i slobodan duh za upijanje novih avantura i iskustava koje život nudi ovih dana.

 

BLIZANCI

Shvatite da zaslužujete radost u svom životu, bez obzira na to kako se drugi ljudi ponašaju ili vas odluče gurnuti u stranu. Vaš je izbor učiniti svoje postojanje ljepšim i koliko god povrijeđeni bili, važno je pronaći stvari koje su lijepe, oduzimaju dah i posvetiti im se bez kompromisa.

Dođite u dodir s prirodom, prošećite ili planinarite i napravite mjesta za perspektive koje obuhvaćaju svu širinu svijeta koji vas okružuje. Mogućnosti je mnogo i vaš um ne bi trebao biti ograničen nikakvim nametnutim uvjerenjem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Britanska funta kao valuta postoji oko 1200 godina. Dugi vremenski slijed doveo je do ove točke i do posljedica koje danas vidite. Iako ste možda izgubili pojam o svim malim stvarima koje su se dogodile, ne možete ni shvatiti širinu svih situacija koje su donijele trenutnu situaciju u vaš život.

Učinite što možete i izvucite najbolje iz svoje situacije. Prihvaćajući tijek trenutka i stvarni život koji vam je dan, Svemir postaje veliki sustav podrške.

 

LAV

Niste baš pred izazovom da izađete iz svoje zone udobnosti i ne vidite puno razloga iza određenih postupaka. Ostanite kod kuće ako trebate ili slijedite nadahnuće koje vas čini strastvenim. Nema razloga pokušavati se smjestiti u okvire koji bi “trebali” biti zanimljivi ako ne osjećate da vas srce tamo vuče.

Morat ćete napraviti kompromis ili dva kako biste obavili posao. Ipak, bit ćete zadovoljni rezultatima sve dok ne budete morali kompromitirati svoj sustav vrijednosti.

 

DJEVICA

Stvari bi trebale biti sasvim u redu, ali morate uložiti puno posla u vezu i svoju rutinu kako biste doista bili sretni. Nešto morate promijeniti u svojim svakodnevnim odabirima i uobičajenim stvarima koje biste radili u jednom danu.

Pijte dovoljno vode, izbjegavajte otrovne tvari i odaberite zdravu prehranu već od danas. Vaše tijelo neće vam biti zahvalno samo s više energije i bistrijim umom, posebno ako odete u dugu šetnju radi uzemljenja.

Nastavak na sljedećoj strani…

HOROSKOP do 30. Novembra: Prvi polovina mjeseca je OVIM znakovima bila teška, ali sada im stižu dani SREĆE, MIRA, VELIKIH PROMJENA i BLAGOSTANJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top