DNEVNI HOROSKOP ZA 14. Novembar: Djevicu će nešto IZNENADITI, Vaga će imati PRAVU DRAMU, Bik dolazi do bitnih SAZNANJA…

OVAN

Možda se danas osjećate ranjivo na opresivnu figuru autoriteta. Bez obzira na to uspijevate li se snaći s njima ili ne, mogli biste imati koristi od razmišljanja o porukama koje ste primili o ovoj vrsti dinamike kada ste bili mlađi. Ako potajno vjerujete da dobivate neku moralnu korist od toga što ste autsajder, možda će vam biti teško afirmirati se na način koji bi to potkopao. Drugi vas mogu ponekad sputavati, ali nemojte im pomoći u tome!

 

 

BIK

Razgovori s ljudima oko vas danas bi mogli biti neočekivano intenzivni. Možda ćete otkriti da tuđa uvjerenja nisu ono što ste mislili da jesu! Na sreću, umjesto da se osjećate razočarani ili zavedeni, možda ćete potajno odahnuti kada to saznate. Vidjevši da drugi mogu biti fleksibilni moglo bi vam dati dopuštenje koje vam je potrebno da se prilagodite promjenjivim uvjetima. Bez obzira koliko se osjećali odani onome što ste naučili u prošlosti, također morate živjeti u sadašnjosti.

 

 

BLIZANCI

Učenje o novčanim stvarima može biti produktivno za vas danas, ali činjenice koje otkrijete mogu biti neugodno iznenađenje – barem u početku. Mogli biste saznati da vam ulaganje ili drugi aranžman u koji ste uključeni ne funkcioniraju tako dobro koliko želite. Ako se osjećate kao da ste izmanipulirani ili nepravedno tretirani, kontaktiranje ovlaštene osobe moglo bi biti od pomoći. Čak i ako ne prate stvari previše pomno, možda će moći djelovati kada je to najpotrebnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ste dosegli svoju granicu jer ste se mogli jednostavno slagati sa stvarima u bliskom partnerstvu. Obično bi moglo imati smisla dopustiti drugoj osobi da preuzme vodstvo iz bilo kojeg razloga – to znači da se sada možete osjećati kao da se konačno morate potvrditi. Suočavanje s njima možda neće biti lako, ali paziti da se ponašate u skladu sa svojim uvjerenjima o svijetu moglo bi vam pružiti podršku koja vam je potrebna i pomoći vam da se općenito osjećate manje sami.

 

 

LAV

Uvid o tome što motivira jednu od vaših navika mogao bi doći do vas u svakom trenutku. Iako je navika sama po sebi vjerojatno u redu, ako se njome bavite na krut ili kompulsivan način, mogli bi otuđiti druge koji dolaze u kontakt s vašom rutinom ili su pod utjecajem nje. Ako steknete bolji osjećaj zašto radite to što radite, možda ćete moći promišljeno preraditi stvari tako da dobijete više dobrobiti koje želite i uklonite neke terete s drugih.

 

 

DJEVICA

Način na koji vas doživljavaju u zajednici kojoj pripadate mogao bi vas iznenaditi. Možda ste uvjereni da vaša metoda obavljanja stvari dobro funkcionira za vas, ali također biste mogli imati problema s uočavanjem kada ste prešli granicu u bacanju svoje težine s drugima. Netko blizak, bilo osobno ili profesionalno, može vam dati potrebnu perspektivu o stvarima koje sami ne vidite. Čak i ako to nije ono što želite čuti, moglo bi vam dati mnogo za razmišljanje.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. Novembar: Djevicu će nešto IZNENADITI, Vaga će imati PRAVU DRAMU, Bik dolazi do bitnih SAZNANJA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top