DJEVICA – Nitko nema dušu kao Djevica, nesebično će dati sve što može, pomoći i sve napraviti što je u njenoj moći, ALI ako ju UGRIZETE ZA SRCE, tada postaje OPASNA!

DJEVICA – Nitko nema dušu kao Djevica, nesebično će dati sve što može, pomoći i sve napraviti što je u njenoj moći, ALI ako ju UGRIZETE ZA SRCE, tada postaje OPASNA!

13 studenoga, 2022 0 By Admin

Bez obzira o kojem poslu se radilo, fizički rad, intelektualni, nije bitno, jer će Djevica dati sve od sebe da ostvari ono što je naumio.

Stvari riješava postepeno. Zadaje si projekte, jedan po jedan, prema redosljedu za koji smatra da je ispravan. Tako si organizira posao i olakšava njegovu provedbu.

Organizacija posla je glavna odlika Djevice, jer zna što i kako, te kojim redosljedom učiniti.

Zato je uvijek glavna u poslovnom odlučivanju, jer dobiva povjerenje da se taj posao obavi. Sigurnost da će posao biti obavljen je velika, tako da se i drugi sudionici u poslu rado oslanjaju na odluke ovoga znaka. Svaki poslovni zadatak obavlja detaljno, ne ostavlja stvari nedovršene, ne ostavlja repove iza sebe.

Pravi čovjek od povjerenja, što se posla tiče. Ljubavni život ovog znaka obiluje raznoraznim događajima. Pustolovni duh uvijek traži mogućnost putovanja sa osobom koju voli. Bilo kakvo putovanje, duže ili kraće je uvijek u centru pažnje.

Svaka prilika se jednostavno mora iskoristiti da bi se otišlo na neko mjesto. Bilo to radno putovanje, turističko, ili jednostavno odmor od par dana, uvijek će se naći vremena i novca za to. Takvim načinom života želi da njegov partner vidi i prepozna ljubav i brigu za njega.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na taj način Djevica pokazuje koliko joj je stalo do partnera i koliko ga zaista voli. Uživa u otkrivanju novih mjesta, obilasku poznatih, ali je bitno da je uvijek u pokretu. To ju čini sretnom i zadovoljnom i tako zamišlja život. Život je jedan i potrebno ga je iskoristiti na najbolji mogući način.

Stranice: 1 2