Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 14. novembra

Baš ovdje u srcu sezone Škorpiona, možda ćemo imati dovoljno sreće da vidimo kako se u našim ljubavnim životima događaju neke super pozitivne promjene.

Škorpion je u harmoniji s Neptunom u Ribama, a njihov odnos je simbol onoga što osjećamo o stanju naših ljubavnih života. I za tri horoskopska znaka u astrologiji bit će najsretniji u ljubavi.

Dobivamo li od svega što želimo? Živi li strast i možemo li i dalje ‘sanjati’ s partnerom?

Povoljan je dan za ljubav i sreću, jer je to dan kada smo dovoljno slobodni da postavimo važna pitanja onima koje volimo.

Jedno od tih važnih pitanja je: “Voliš li me još uvijek?” To treba shvatiti ozbiljno, i iako se uvijek pretpostavlja da nas druga osoba još uvijek voli, naravno, to nije uvijek tako jasno.

Ovo je dobar dan za početak tog razgovora. Nemojte se bojati reći što vam je danas na umu, jer Neptun omekšava naše riječi i pomaže nam da ih iznesemo s ljupkošću i stilom.

Danas ćemo saznati da nas naša osoba još uvijek voli, ali ćemo također saznati da postoji nešto više od same ljubavi. Poštuju li vas? Privlače li vas još uvijek? Često se ustručavamo postaviti svojim partnerima ta intimna pitanja, ali ne i danas.

Tijekom Neptuna u trigonu Sunce, ne samo da ćemo započeti sjajne razgovore s ljudima koje volimo, već ćemo također saznati što im je na umu. Na veliko iznenađenje, možda tek saznamo da su oni ipak ludo zaljubljeni u nas.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 14. novembra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ono što vas danas podržava je osjećaj autentične moći i mudrosti; danas se osjećaš tako dobro i to je zato što si na onom mjestu u svom životu gdje tvoje iskustvo počinje raditi za tebe.

Potrošili ste mnogo vremena pokušavajući riješiti stvari u svojoj vezi i možete sretno i ponosno izjaviti da je uspjelo.

Tijekom Neptunovog odnosa sa Suncem u Škorpionu, otkrit ćete da je još lakše razgovarati sa svojim partnerom nego ikad prije. Vi i on  možda čak želite početi planirati budućnost.

Ima puno toga čemu se možete veseliti, a Neptunova vas prisutnost upozorava na tu činjenicu. Vrijeme je da svoju sreću u ljubavi uložite u plan: kamo ćete ići? Gdje ste željeli ići s voljenom osobom?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je jako dobar dan da vas dvoje razgledate destinacije i putujete, te napravite plan za iduću godinu!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 14. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top