Tokom sljedeće sedmice, ljubav OVIH znakova će pobijediti svaku prepreku, a OVAJ znak će se pokajati što je varao svog ljubavnog partnera

Tokom sljedeće sedmice, ljubav OVIH znakova će pobijediti svaku prepreku, a OVAJ znak će se pokajati što je varao svog ljubavnog partnera

12 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tokom sljedeće sedmice: Tjedan počinje tranzitom koji osvjetljava sva pitanja vezana za intimnost. Ako ste osjetili emocionalnu distancu od partnera ili se čak osjećali nepovezano jer niste bili uključeni u fizičku intimnost, to će se ovog tjedna promijeniti.

Naravno, prvo će to trebati spomenuti, ali postoji mnogo ozdravljenja koje se može dogoditi ovaj tjedan ako ste dovoljno hrabri da se otvorite svom partneru.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Kao jedan od znakova na koje duboko utječe trenutni planetarni tranzit, ovo je vrijeme kada ćete vidjeti transformaciju u vašim odnosima. Bilo da se radi o produbljivanju veze ili u spoznaji da je prijašnja već gotova.

Vrijeme je da skinete tu prethodnu kožu. Uvedeni ste u novi način postojanja i ljubavi, ali morate biti sigurni da ne visite o nečemu iz prošlosti nepotrebno.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vi ste jedna od zvijezda emisije ovog tjedna. Oko vas ima toliko zračne energije, i često se možete osjećati neodoljivo.

Fokus ovog tjedna bit će na zdravlju vaše romantične veze, uključujući odluke koje donosite i koji utječu na nju. Razmislite o načinu na koji komunicirate, kao i o svim dogovorima koje napravite koji utječu na vašu zajedničku budućnost. Vrijeme je za zajedničku nadogradnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nije tajna da imate ljusku u koju ulazite kada vam život postane previše. Iako je samoća za svakoga bitna, kada uđete u svoju ljusku gubite priliku za razgovore i interakcije koje bi mogle pomoći u rješavanju same stvari od koje se skrivate.

Ovaj tjedan budite spremni prihvatiti što znači autentično izraziti sebe u svojim vezama ili u životu za spojeve. Morate moći u potpunosti govoriti svoju istinu kako biste otklonili svaku zabunu.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Kako vaš dom i obitelj dolaze u fokus ovog tjedna, mogli biste razmišljati o tome da se skrasite, kupite dom sa svojim partnerom ili čak o osnivanju obitelji. Za one koji tek skupljaju hrabrosti ponovno ući na scenu zabavljanja, to znači da ćete imati utemeljeniju ideju o tome kakvu vezu želite.

Ovo je prekrasan trenutak da se počnete izlagati i progovoriti o vrsti veze koju iskreno želite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Emocije nisu nešto što se može lako razumjeti ili kategorizirati. Ponekad vam je izazovno pokušati doći do točke u kojoj se čini da stvarno razumijete što osjećate i što to znači. Ovaj tjedan vam donosi jasnoću.

Trebali biste moći bolje razumjeti svoje romantične odluke i osjećaje ovog tjedna, što može pomoći svakoj vezi koju imate u svom životu.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovo je važan tjedan za razmišljanje o tome što znači biti cijenjen u svojim odnosima i cijeniti drugoga. Bilo je puno promjena i pomaka u vašem romantičnom životu, a to znači da ste donosili drugačije odluke.

Zbog toga se tema vrijednosti pojavila za vas i za vašeg partnera ili čak i za one s kojima ste slučajno izlazili. Ovaj tjedan donosi jasnoću o tome kako se ono što ste nekada cijenili možda promijenilo i što to sada znači za vas u ljubavi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Položaj planeta zaista cilja na vaš sustav vjerovanja i osjećaj sebe, mogli biste osjetiti dramatično mreškanje kroz svoj romantični život. Očekujte da se sada mijenja način na koji ste obradili svoju traumu, kakvu ljubav zamišljate, pa čak i kako biste sebe opisali.

To znači da ste u stanju između u kojem odbacujete svoje staro da biste napravili mjesta za novo. Dopustite da se za to vrijeme oslobode sve veze ili uvjerenja kako biste mogli dočekati upravo ono o čemu ste sanjali.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U danima koji su pred vama bit ćete potaknuti da poduzmete korake u svom ozdravljenju. Ne samo u smislu načina na koji pristupate ljubavi, već će imati osjećaj duhovne svrhe. Niti jedna obična ljubav neće uspjeti ovaj tjedan, a ne da je ikada bila.

Dolazak energije znači da će samo doći do promjena za izliječenje dijelova sebe koji još uvijek bole, ali će vam također trebati dublje značenje svake veze u kojoj se nalazite. Vi ste izvan fizičkog izgleda ili društvenih normi, sada je sve na vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kako tjedan odmiče, možda ćete otkriti da postoji element istine koji izlazi na vidjelo o tome što vaši najbliži osjećaju o vašoj trenutnoj vezi ili čak o načinu na koji pristupate ljubavi. Ponekad ove perspektive mogu biti od koristi kako bi se vidjelo nešto što ste prethodno propustili.

Iako to često izgleda samo kao smetnja, provjerite jeste li ukorijenjeni u svojim uvjerenjima i stavovima kako ih ne biste ugrozili nabrajanjem mišljenja drugih.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Već ste sada u takvom razdoblju radosti da vam je možda teško suzdržati se, ali ovaj tjedan vam donosi kontrolnu točku stvarnosti. Budući da su aspekti vaše karijere istaknuti ovog tjedna, pobrinite se da stvorite vrijeme i prostor u svom životu za vezu i kvalitetno vrijeme koje istinski želite imati.

Da, možda ćete morati raditi, ali samo pazite da ostavite mjesta za svu onu sreću koju ste osjećali u posljednje vrijeme. Također, budite svjesni da se previše branite ako vaš partner išta spomene jer je to samo ukorijenjeno u ljubavi.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Osjećate se bolje ovog tjedna jer planeti počinju izlaziti iz vašeg znaka. Dok energija može biti previše korisna i možete se osjećati kao da ste bili pod vodom. Ovaj tjedan ističe aspekte vezane uz putovanja, pa čak i dolazak značajnog životnog partnera.

Ako ste bili u braku ili u vezi prije ove trenutne ili čak i ako je ona upravo završila, postoji velika mogućnost da se posvetite ili čak upoznate tu osobu ovog tjedna. Također sugerira da putovanja jesu ili će biti značajan dio toga. Prigrlite nepoznato i putovanje koje je pred vama.