Tokom sljedeće sedmice, ljubav OVIH znakova će pobijediti svaku prepreku, a OVAJ znak će se pokajati što je varao svog ljubavnog partnera

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tjedan počinje tranzitom koji osvjetljava sva pitanja vezana za intimnost. Ako ste osjetili emocionalnu distancu od partnera ili se čak osjećali nepovezano jer niste bili uključeni u fizičku intimnost, to će se ovog tjedna promijeniti.

Naravno, prvo će to trebati spomenuti, ali postoji mnogo ozdravljenja koje se može dogoditi ovaj tjedan ako ste dovoljno hrabri da se otvorite svom partneru.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Kao jedan od znakova na koje duboko utječe trenutni planetarni tranzit, ovo je vrijeme kada ćete vidjeti transformaciju u vašim odnosima. Bilo da se radi o produbljivanju veze ili u spoznaji da je prijašnja već gotova.

Vrijeme je da skinete tu prethodnu kožu. Uvedeni ste u novi način postojanja i ljubavi, ali morate biti sigurni da ne visite o nečemu iz prošlosti nepotrebno.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vi ste jedna od zvijezda emisije ovog tjedna. Oko vas ima toliko zračne energije, i često se možete osjećati neodoljivo.

Fokus ovog tjedna bit će na zdravlju vaše romantične veze, uključujući odluke koje donosite i koji utječu na nju. Razmislite o načinu na koji komunicirate, kao i o svim dogovorima koje napravite koji utječu na vašu zajedničku budućnost. Vrijeme je za zajedničku nadogradnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nije tajna da imate ljusku u koju ulazite kada vam život postane previše. Iako je samoća za svakoga bitna, kada uđete u svoju ljusku gubite priliku za razgovore i interakcije koje bi mogle pomoći u rješavanju same stvari od koje se skrivate.

Ovaj tjedan budite spremni prihvatiti što znači autentično izraziti sebe u svojim vezama ili u životu za spojeve. Morate moći u potpunosti govoriti svoju istinu kako biste otklonili svaku zabunu.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Kako vaš dom i obitelj dolaze u fokus ovog tjedna, mogli biste razmišljati o tome da se skrasite, kupite dom sa svojim partnerom ili čak o osnivanju obitelji. Za one koji tek skupljaju hrabrosti ponovno ući na scenu zabavljanja, to znači da ćete imati utemeljeniju ideju o tome kakvu vezu želite.

Ovo je prekrasan trenutak da se počnete izlagati i progovoriti o vrsti veze koju iskreno želite.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Emocije nisu nešto što se može lako razumjeti ili kategorizirati. Ponekad vam je izazovno pokušati doći do točke u kojoj se čini da stvarno razumijete što osjećate i što to znači. Ovaj tjedan vam donosi jasnoću.

Trebali biste moći bolje razumjeti svoje romantične odluke i osjećaje ovog tjedna, što može pomoći svakoj vezi koju imate u svom životu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tokom sljedeće sedmice, ljubav OVIH znakova će pobijediti svaku prepreku, a OVAJ znak će se pokajati što je varao svog ljubavnog partnera

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top