SEDMIČNI TAROT do 11. Februara: OVAJ znak ima VELIKU TAJNU koja će biti RAZOTKRIVENA i bit će prisiljen preuzeti odgovornost za svoje postupke…

SEDMIČNI TAROT do 11. Februara: OVAJ znak ima VELIKU TAJNU koja će biti RAZOTKRIVENA i bit će prisiljen preuzeti odgovornost za svoje postupke…

26 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Trojka pentakla, obrnuto

Sedmični tarot: Ono što ćete primijetiti ovog tjedna je da su ljudi s kojima radite ispod nivoa i da ne obraćaju pažnju ni na kakve detalje. Svjedočit ćete nekvalitetnoj izradi, a pravi je problem što bi u vama mogla potaknuti lijenost.

Kad vidiš da drugima više nije stalo do njihovog posla, shvatiš da ako njima nije stalo, zašto bi tebi bilo svejedno? Ova karta simbolizira prosječnost na radnom mjestu, a vi ćete igrati ulogu u tome.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Vitez štapova, obrnuto

Sedmični tarot: Iako nemate razloga za brigu, znajte da će ovaj tjedan donijeti određenu razinu svađe i da ćete se možda morati nositi s tim iako vam je to zadnja stvar na umu. U osnovi, pojavit će se materijalistički problem i zahtijevat će vašu hitnu pozornost.

Cijeli tjedan će se činiti kao da se vrti oko ovog problema i donekle će osujetiti vaše planove. Nema razloga za pretjeranu brigu, iako će trebati vaš fokus i pozornost.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Sedmica pehara

Sedmični tarot: Ovo je kartica ‘ne sanjaj, budi tako’. Prepoznaje da ste sanjar velikih snova. Daje vam do znanja da možete manifestirati i materijalizirati što god vam je na umu. Imate veliku sreću ovaj tjedan, jer možete sastaviti u svom umu točno ono što želite vidjeti da se odigrava kao stvarnost.

Sposobni ste i nervozni. Obavljate stvari i impresionirate ljude svojim poletom i jednosmjernošću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Devetka mačeva

Sedmični tarot: Pripremite se za pomalo frustrirajući tjedan, jer se čini da će vaši planovi biti stavljeni na čekanje ili potpuno otkazani. Ono što je najbolje za vas je da to ne shvaćate previše ozbiljno, jer ova karta implicira da biste mogli malo pretjerati u svojoj reakciji na kašnjenje.

Najbolje je da ga jednostavno odjašete i vidite što će se dogoditi. Pokušajte ne forsirati ovo u strašnu situaciju; stvari su dovoljno teške, ali nemojte ih pogoršavati.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Osmica mačeva, obrnuta

Imate nešto na umu ovaj tjedan i od toga ne odustajete. Iako znate da možete pretjerano razmišljati, možda biste trebali odvagnuti što vas muči. Je li doista sve tako loše ili pogoršavate stanje preživljavanjem? Izbjegavajte upasti u osjećaje samosažaljenja jer bi se to moglo pretvoriti u samouništenje.

Da, imat ćete šanse protiv sebe, ali to ne znači da morate prihvatiti beznađe.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Osmica pentakla, obrnuta

Nalazite se na teškom mjestu u svom životu kada je u pitanju posao. Jednostavno ne znaš možeš li nastaviti, raditi isto što si radio sve ovo vrijeme. Ova karta unosi ideju apatije i nezainteresiranosti.

Posao vam je dosadan i počinje razotkrivati ​​vaš svijet. Ne znate što učiniti, pa puštate stvari u nered. Bunite se tako što se ne pojavljujete i riskirate svoju poziciju, jer počinjete ozbiljno uopće mariti za svoj posao.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: as pehara

Ovo je karmički tjedan za vas, jer se čini da vam se vaša dobra djela vraćaju u obliku dobre sreće i spoznaje sigurnosti i ljubavi u vašem životu. Obitelj vas jako cijeni, a vi ste proslavljeni član ovog tjedna.

Vi ste netko kome se svi obraćaju za dobar savjet, a pokazali ste se pouzdanima i ljubaznima. Što ide okolo dolazi, a u vašem slučaju, ovaj tjedan će vam biti pokazano mnogo ljubavi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: as mačeva, obrnuto

Ovo je lukava karta jer implicira da ćete se izdići iznad izgleda. Ipak, morat će se žrtvovati da bi se to stiglo. Ovaj tjedan ste prevladali nešto što bi moglo značiti da je prijateljstvo ili ljubavna veza pošla po zlu.

Vi ste pobjednici u svojoj sposobnosti da se odvojite od vaš neprijatelj, ali to je gorko-slatka priča o uspjehu. Ovaj tjedan morate se mentalno ukloniti iz veze koja je uništavala vas i sve što volite.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Stranica mačeva, obrnuta

Imate tajnu, zar ne? Evo o čemu… ta tajna bi mogla biti otkrivena ovaj tjedan, i to ne zato što ste je vi odlučili učiniti javnom. Stoga budite spremni upustiti se u neka objašnjenja jer ćete biti potaknuti za informacije, a većina tih poticanja doći će od vašeg romantičnog partnera.

Ovo je vrsta tjedna u kojem ste prisiljeni preuzeti odgovornost za svoje postupke, pa saberite svoju priču jer ćete biti odgovorni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Sedmica mačeva

Neće biti lak tjedan, ali bit će uključen neki uspjeh. Ono što gledate je teška bitka između vas i prijatelja, i iako možete izgubiti tog prijatelja u procesu, dobit ćete znanje koje će vam pokazati što trebate da biste tog prijatelja vratili, a ne ne želim izgubiti ovog prijatelja.

Stiže vam modrica ega. To je nešto s čime možete živjeti i rasti ako pustite lekciju u svoj život.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Presuda, obrnuta

Ovaj vam tjedan donosi nesuglasice i donesene odluke koje vam se neće svidjeti. Osjećate da nemate izbora u nekim stvarima koje zahtijevaju vašu prisutnost, a ovaj tjedan provest ćete u ljutnji jer osjećate da ste izgubili kontrolu nad nečim što je ključno za vašu sreću.

Ne vjerujete onima oko sebe; još manje vjerujete njihovoj sposobnosti donošenja odluka.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Trojka štapića

Ovo je dobar tjedan za vas da posložite svoje prioritete i zajednički plan akcije, posebno kada je posao u pitanju. Sreća je na vašoj strani, pa bi ovo mogao biti dobar trenutak da predstavite ideju ili dvije ljudima koji vam daju plaću.

Ono što imate na umu može im biti više nego korisno, stoga slobodno podijelite svoju briljantnost. I vjerujte u činjenicu da stvarno znate što radite. I radiš to dobro.