LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. Novembar: Jednom znaku će se desiti DIVNE SITUACIJE, a jednom SLOMLJENO SRCE!

OVAN

Čista i nečuvana ljubav danas je moguća, ali korištenje pukih riječi za šarmiranje i maženje vašeg ljubavnika možda neće uspjeti. Položaj planeta omogućuje vam da pokažete onu meku ranjivost koju obično štitite u vezama. Što se čini “dosadnijim” i rutinskim, to bi moglo biti bolje za dugoročno zdravlje vaših partnerstava. Družite se oko kuće i ugnijezdite se u udobnosti koju uživate dijeliti.

 

 

BIK

Današnji dan je stvoren za odmor i romantično povlačenje. Ipak, vaš će um vjerojatno biti aktivan, a vaše jezične vještine jake. Savršen je trenutak za važan razgovor u vezi. Najbolje je to učiniti kada se osjećate najrazgovijetnije i jasno. Bonus je što ste povezani s dubinama svojih emocija, tako da vaša isporuka neće biti odvojena – trebala bi biti prilično duboka i iskrena. Prvo vježbajte u svom dnevniku.

 

 

BLIZANCI

Rani prekid komunikacije danas bi mogao otvoriti potencijal za još dublju vezu s više ljubavi. Možda ćete biti emotivniji u pogledu načina na koji vas vaš ljubavnik doživljava, stoga pokušajte izbjeći projiciranje vlastite nesigurnosti na njega ili druge. Prije nego što pretpostavite, pokušajte duboko udahnuti, skenirati svoje tijelo i uvjerite se da ne zaključujete najgore kada vaš partner uopće ne želi nauditi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Danas ste u središtu svih vrsta romantične pažnje. Kao jedan od sramežljivijih znakova, ovo bi moglo biti pomalo neugodno, ali razmislite o tome da se nakratko nagnete u centar pažnje.  Briga koju obično dajete ljubavnicima mogla bi vam se vratiti u gomili. Zašto si ne biste dopustili da se prepustite ukrasima koje inače rezervirate za posebne prilike? Obucite se, čak i ako ostajete kod kuće.

 

 

LAV

Romantični snovi su dublji nego danas. Možda biste čak radije bili sami da biste se prepustili nekom zdravom vremenu fantazije. U redu je zatražiti malo privatnosti bez obzira na to jeste li u čvrstoj i trajnoj vezi ili tek izlazite s nekim. Omogućite si siguran, siguran i osamljen prostor da lutate svojim umom, prepuštajući se svim scenarijima koje biste željeli manifestirati u stvarnom životu.

 

 

DJEVICA

Tvoja je ljubav danas jaka. Bilo da se povezujete s grupom prijatelja koji vam stoje uz leđa, upuštate prste u izlaske na mreži ili se njuškate sa svojim ljubavnikom, puno je privrženosti na dodir. Nije važno je li vaša ljubav platonska ili strastvena trenutno. Samo budite otvoreni o tome što stvarno osjećate – i koliko vam ljudi u vašem životu znače.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. Novembar: Jednom znaku će se desiti DIVNE SITUACIJE, a jednom SLOMLJENO SRCE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top