Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 13. novembra

Možemo odlučiti prihvatiti da je anđeoska fantazija stvarna, i možda čak povjerovati da nas, budući da je zaokupila našu pozornost, vrlo lako čeka nešto dobro.

Bilo što pomaže, stvarno. Pozitivno razmišljanje ili vjera u neku vrstu super-bića sasvim sigurno može preživjeti noć, a kada primijenimo pozitivnu misao, svojim nadama i snovima dajemo ‘krila’.

Pozitivna, kreativna vizualizacija naša je tajna supermoć, a kada konačno otkrijemo da nam je uvijek bila na raspolaganju, postajemo anđeli za koje smo oduvijek zamišljali da su tu da nam pomažu i vode nas.

Usmjerimo svoje kreativne, pozitivne misli na tranzit Mjeseca u Raku. Ne moramo se tu puno truditi, jer je ovaj događaj onaj koji vlada ljubavnicima i njihovim domenom. Naša sretna ljubav dolazi nam u vidu rada na kućnom prostoru.

Kada zajedno radimo na nečemu što dijelimo, postajemo bliži jedni drugima.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 13. novembra su:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Jedan od razloga zašto se danas osjećate tako dobro vama i vašoj voljenoj osobi je taj što niste za dramu, niti vas uopće zanima nešto teško, što se toga tiče. Današnji dan predstavlja priliku da se kao par odmorite, opustite i jednostavno cijenite ono što imate.

Današnji dan donosi Mjesec u Raku, a vi vrlo dobro reagirate na njegove moćne čari; smireno stanje uma i opušten način pratit će vas oboje kroz vaš zajednički dan.

Možda ćete htjeti malo poraditi na domu, jer je sjajno vrijeme za parove da renoviraju ili nadograđuju; raditi stvari zajedno bit će inspirativno i pozitivno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnji dan vam donosi sreću u ljubavi jer shvaćate da je samo ‘slaganje’ s drugim ljudskim bićem podvig samo po sebi, a ako ga zavolite i cijenite, ta je osoba pravi čuvar.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 13. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top