TOKOM VIKENDA: Brige su sastavni dio života svakog znaka, ali OVA 2 znaka će se konačno rješiti velikih briga…

OVAN

Neke su pogreške napravljene, neke su popravljene, a vi želite obnoviti određene veze i osjećaje u svom srcu koji su pomogli porastu vaše energije. Ne biste željeli odustati od uvjerenja koja su vas držala toliko puta u prošlosti, ali teško vam je predati svoje povjerenje u ruke onima koji su vas prije izdali.

S pravom osobom uz sebe mogli biste pokazati svoju intimnu, blagu stranu bez pretjeranog razmišljanja, ali nježnost ne smije biti samo posljedica tuđe prirode.

 

BIK

Više od 3000 godina nakon njegove smrti, faraonu Ramzesu II izdana je putovnica. Budućnost bi vam mogla ponuditi nevjerojatne stvari, ali one su daleke i u ovom trenutku nisu toliko važne. Želite se držati ovog trenutka u vremenu i iskoristiti ga najbolje umjesto da svoju energiju rasipate na ono što bi moglo biti.

Imate priliku razgovarati o pitanjima o kojima niste mogli razgovarati u prošlosti. Iskoristite priliku i kliznite u dijaloge koji bi mogli promijeniti sve u tren oka.

 

BLIZANCI

Danas se usredotočite na sebe, dajući svom tijelu i svojim osjećajima prostora da postanu prioritet. Vaš će unutarnji svijet spontano izaći na vidjelo ako se distancirate od vanjskih utjecaja i odvojite vrijeme za obradu onoga što je u vašoj bliskoj okolini u zadnje vrijeme rečeno i učinjeno.

Obitelj bi mogla zahtijevati pažnju, a neki ljudi s kojima ste obično intimni narušili su povjerenje ili prešli granice koje sada treba ponovno uspostaviti. Otvorite svoje srce za više ljubavi i razumijevanja, ali držite se podalje od nepoštovanja ili štetnog ponašanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dali ste svoj maksimum tamo gdje je bilo potrebno i vaša se intelektualna snaga sada može dobro iskoristiti u osobnim stvarima koje zahtijevaju pažnju. Uzmite pauzu, slobodan dan ili trenutak da dođete do daha i vidite što doista želite sljedeće učiniti bez obzira na smjer u kojem vas opća situacija vodi.

Niste raspoloženi boriti se protiv struje, ali morate sebe staviti na prvo mjesto i iz trenutnih okolnosti izvući najsretniji mogući život za sebe.

 

LAV

Niste mogli pretpostaviti da će se neke stvari tako dobro razvijati, ali ste zadovoljni rezultatima. Prepoznajte potencijal dok koristite pravi trenutak da obavite stvari i predstavite ih u pravom svjetlu.

Ako trebate nečiju pomoć, pokušajte mu ne pokazati sliku koja je preširoka i raspršena. Cilj treba jasno postaviti i vidjeti ga svi koji dijele slične imperative ili pokušavaju pomoći.

 

DJEVICA

Spremni ste dati priliku nekome tko želi započeti nešto novo, ali niste sigurni imate li takta i strpljenja pomoći mu u tom procesu. Držite distancu dok ne budete spremni posvetiti se zajedničkom radu i projektima koji zahtijevaju svačije napore kako bi se vizija ostvarila.

Imate svoje mjesto za održavanje i držanje. Neka vam misli odlutaju kako bi nova, brza rješenja mogla pasti na pamet, a vi se bez dileme posvetite svojim prioritetima.

Nastavak na sljedećoj strani…

TOKOM VIKENDA: Brige su sastavni dio života svakog znaka, ali OVA 2 znaka će se konačno rješiti velikih briga…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top