Sudbina će iznenaditi OVE znakove trenutcima na koje dugo čekaju, a OVOG znak će netko prevariti i financijski ga oštetiti…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovog tjedna osjećat ćete se jako dobro zbog nekih nedavnih odluka koje ste donijeli, zbog čega ćete se osjećati još bolje jer ste, dok ste ih donosili, sumnjali da iz njih može biti išta dobro.

Sada se opet možete pouzdati u sebe. Toliko ste se navikli brinuti da je vaša anksioznost prevladala nad vama i više ne želite biti definirani ili povezani s tjeskobom. Svi tvoji prijatelji misle o tebi kao o ‘nervoznoj olupini’ i ti dani jednostavno moraju uskoro završiti — pogotovo s obzirom na to da si uspio izabrati pravi put za sebe.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan vam donosi ideju da se trudite i dobijete ono što želite. Ako ste do sada naučili jednu stvar u ovom životu, to je da ste vi taj koji čini da se stvari događaju. Čekanje da vam drugi ispune snove je gubljenje vremena.

Vi ste taj koji je vaš vlastiti agent promjene i ovaj tjedan to jasno pokazuje. Predviđate uspjeh u svojim kreativnim nastojanjima jer ste se spremni posvetiti tome da budete sudionik u vlastitom životu, a ne promatrač. Život kod kuće također je bolji.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan, ako niste na putu, putujete zbog posla, onda ste kod kuće i planirate neku divlju avanturu koja bi vas mogla odvesti cijelim planetom do neke zanimljive i nove destinacije.

Nabijeni ste idejom da radite nešto novo i uzbudljivo, a ovo je tjedan u kojem sve to počinje gelirati kao plan. Radite na energiji zbog koje se osjećate kao da tratite svoj život i da vam je potrebna osvježavajuća promjena. Bio bi u pravu. Nečije vrijeme na Zemlji je ograničeno, stoga izađite i doživite ga!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što vam treba je ono što ćete pokušati dobiti ovaj tjedan, a to bi bilo vrijeme samo za sebe. Morate razbistriti glavu jer se čini da ste nedavno prošli kroz nešto vrlo emocionalno i morate razjasniti da vam to što ste sami.

Znate da se možete nositi s tim i da će sve obaveze u tjednu biti usmjerene na – ono što vam je najvažnije, međutim, je samo pronaći vremena da budete sami bez buke i zbrke drugih mišljenja ili uputa.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji velika šansa da ćete ovaj tjedan ostati bez novca, a to nije samo nepravedno, već je i smiješno i definitivno nešto za što se nećete zalagati. Čini se kao da u vašem životu postoji netko tko će vas izigrati.

Ova osoba doslovno misli da vas može prijeći, i wow, jesu li ikada pogriješili. Razgovarajte o lošim vještinama prosuđivanja. Pa, čitat ćete im čin pobune na više načina, i… dobit ćete svoj novac, za početak!

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Upravo ste zakačili s nekim na svom radnom mjestu i vjerojatno ćete mu ovaj tjedan podići živce. Ovdje postoji savjet, budući da komunikacija tijekom tjedna može biti otkačena: pazite što kažete toj osobi jer se čini da ona prati vaše ‘loše poteze’.

Mislite da će vas vaš staž zaštititi, ali to nije istina. Ovaj suradnik ima za vas to, i nije važno jesu li tu dva dana ili dvadeset godina – mnogo su zlobniji nego što mislite. Čuvajte leđa.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sudbina će iznenaditi OVE znakove trenutcima na koje dugo čekaju, a OVOG znak će netko prevariti i financijski ga oštetiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top