Nekome stiže poziv koji bi mogao dosta toga promijeniti, Raku i Jarcu stižu sjajne vijesti, a nekome i ponuda za brak…

OVAN

Jeste li uključeni u kreativni projekt koji uključuje modernu tehnologiju? Ako je tako, napredak bi se mogao postići velikim koracima, počevši od već od danas. Sretan prekid mogao bi vas pokrenuti u novom smjeru koji dodaje dubinu i dimenziju vašem poslu. Komunikacija s kolegama treba biti topla, susretljiva i puna podrške. Postoji osjećaj jedinstva koji prožima grupu i daje energiju i entuzijazam. Svidjet će vam se rezultati vašeg truda.

 

BIK

Jedan brzi telefonski poziv prijatelju može se pretvoriti u dugu raspravu o smislu života. Budite svjesni činjenice da u vašem umu sada postoji veliki zamah. Nakon što se brana slomi, uskoro biste mogli imati ogromnu poplavu. Budite oprezni s oslobađanjem sve te energije odjednom, iako se možda čini da nemate izbora.

 

BLIZANCI

Uskoro bi mogla postojati velika napetost između vas i nekoga starijeg. Možda postoji netko tko usvaja neku vrstu osobnosti “roditelj zna najbolje” što vas počinje živcirati. Odahnite. Shvatite da ta osoba nije kritična ili osuđujuća, već vam samo daje savjete. Trebali biste otvoriti oči i shvatiti da bi ovaj savjet mogao biti vrlo koristan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ako posjedujete svoj dom ili imate bilo kakvo ulaganje u nekretnine, ovih dana biste mogli čuti sjajne vijesti o vrijednosti te investicije. Vjerojatno će se povećavati i vjerojatno će se nastaviti u tom smjeru. Ovo bi sada moglo napraviti veliku razliku u vašem životu na neki način. Zapravo, moglo bi vam se otvoriti nekoliko opcija. Sve ih pažljivo razmotrite i krenite prema zlatu.

 

LAV

Moguće je da osjećate mali pritisak da započnete ili stvorite nešto za što niste baš spremni. S vaše strane postoji oklijevanje koje ukazuje da biste trebali ići polako i naučiti više činjenica prije nego što uskočite u sukob. Postavite se na takav način da preuzmete kontrolu nad situacijom, a ne da postanete njezina žrtva.

 

DJEVICA

Možete imati ugodan osjećaj zbog kojeg biste se trebali osjećati prilično sigurno i njegovano. Možda se osjećate zaštićeni snažnom silom, možda unutrašnjom, koja vas podsjeća da će sve biti u redu dokle god ostajete unutar linija. Postoji poznavanje stvari koje će vam olakšati snalaženje u teškim vodama.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Nekome stiže poziv koji bi mogao dosta toga promijeniti, Raku i Jarcu stižu sjajne vijesti, a nekome i ponuda za brak…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top