Nekome stiže poziv koji bi mogao dosta toga promijeniti, Biku i Škorpiji stižu sjajne vijesti, a nekome i ponuda za brak…

Nekome stiže poziv koji bi mogao dosta toga promijeniti, Biku i Škorpiji stižu sjajne vijesti, a nekome i ponuda za brak…

9 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Uskoro bi mogla postojati velika napetost između vas i nekoga starijeg. Možda postoji netko tko usvaja neku vrstu osobnosti “roditelj zna najbolje” što vas počinje živcirati. Odahnite. Shvatite da ta osoba nije kritična ili osuđujuća, već vam samo daje savjete. Trebali biste otvoriti oči i shvatiti da bi ovaj savjet mogao biti vrlo koristan.

 

BIK

Ako posjedujete svoj dom ili imate bilo kakvo ulaganje u nekretnine, ovih dana biste mogli čuti sjajne vijesti o vrijednosti te investicije. Vjerojatno će se povećavati i vjerojatno će se nastaviti u tom smjeru. Ovo bi sada moglo napraviti veliku razliku u vašem životu na neki način. Zapravo, moglo bi vam se otvoriti nekoliko opcija. Sve ih pažljivo razmotrite i krenite prema zlatu.

 

BLIZANCI

Moguće je da osjećate mali pritisak da započnete ili stvorite nešto za što niste baš spremni. S vaše strane postoji oklijevanje koje ukazuje da biste trebali ići polako i naučiti više činjenica prije nego što uskočite u sukob. Postavite se na takav način da preuzmete kontrolu nad situacijom, a ne da postanete njezina žrtva.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možete imati ugodan osjećaj zbog kojeg biste se trebali osjećati prilično sigurno i njegovano. Možda se osjećate zaštićeni snažnom silom, možda unutrašnjom, koja vas podsjeća da će sve biti u redu dokle god ostajete unutar linija. Postoji poznavanje stvari koje će vam olakšati snalaženje u teškim vodama.

 

LAV

Jeste li tehnički slobodni, ali vrlo duboko povezani s nekim? Ako jeste, nemojte se iznenaditi ako produžite ili dobijete ponudu za brak. Nedavni događaji jako su vas zbližili i uvelike intenzivirali vezu između vas. Vaš partner možda želi legalizirati tu vezu. Ako postoji i najmanja sumnja, dajte si vremena za razmišljanje. Impulzivno djelovanje trenutno nije dobra ideja.

 

DJEVICA

Kreni naprijed sa svojim planom napada. U vama postoji tjeskobna tutnjava koja vas tjera da krenete s trenutnim planom. Imate sve činjenice koje su vam potrebne, stoga nemojte više oklijevati. Snaga riječi je s vama. Bit ćete uglađeni, sabrani i samopouzdani čak iu najnervoznijim situacijama. Riječi će vam s lakoćom teći s jezika.

VAGA

Mogli bi se osjećati kao štakor u labirintu. Zidovi i dugi, uski hodnici vode vas iza uglova i kroz vrata, ali nema naznaka da idete u pravom smjeru. Umjesto da besciljno lutate, zastanite i zatražite pomoć. Možda niste primijetili da ako podignete pogled, postoje obrazovana bića koja su vam spremna dati savjet na temelju svoje uzvišene perspektive.

 

ŠKORPIJA

Uskoro bi vam mogle stići uzbudljive vijesti koje bi vam mogle donijeti puno radosti u život. Vaši bi prihodi uskoro mogli vrtoglavo porasti, a više prilika za profesionalni napredak trebalo bi se brzo pojavljivati. Možda čak dobijete i neku vrstu javnog priznanja. Međutim, ovo nije kraj – ovo je tek početak! Bit će vam drago znati da možete očekivati ​​da će se ovaj trend nastaviti još neko vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Dodajte iskru svom životu. Moguće je da stvari postaju ustajale i dosadne. Ako je tako, razmislite o mogućnosti da si jednostavno ne postavljate dovoljno izazova. Zapamtite da ste sami odgovorni za paljenje vlastite vatre. Imate savršenu priliku da nešto započnete, stoga krenite. Slobodno pozovite druge ljude da vam pomognu.

 

JARAC

Nemojte se toliko zaglaviti da inzistirate na jednom pravom odgovoru bez stvarnog razmatranja opcija. Morate biti svjesni mnogo toga prije nego što se obvežete na ovaj ili onaj način. Ljudi oko vas skloni su se živcirati zbog vaše uskogrudnosti, jer će vas tako gledati ako ne zastanete i promišljeno sagledate cijelu sliku.

 

VODOLIJA

Jeste li uključeni u kreativni projekt koji uključuje modernu tehnologiju? Ako je tako, napredak bi se mogao postići velikim koracima, počevši od već od danas. Sretan prekid mogao bi vas pokrenuti u novom smjeru koji dodaje dubinu i dimenziju vašem poslu. Komunikacija s kolegama treba biti topla, susretljiva i puna podrške. Postoji osjećaj jedinstva koji prožima grupu i daje energiju i entuzijazam. Svidjet će vam se rezultati vašeg truda.

 

RIBE

Jedan brzi telefonski poziv prijatelju može se pretvoriti u dugu raspravu o smislu života. Budite svjesni činjenice da u vašem umu sada postoji veliki zamah. Nakon što se brana slomi, uskoro biste mogli imati ogromnu poplavu. Budite oprezni s oslobađanjem sve te energije odjednom, iako se možda čini da nemate izbora.