Naredna tri dana donose LIJEPE VIJESTI, POMIRENJA, NOVAC i LJUBAV, a evo i kome…

Naredna tri dana donose LIJEPE VIJESTI, POMIRENJA, NOVAC i LJUBAV, a evo i kome…

27 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana: Čuvanje uspomena na sigurnom ne znači nužno njihovo držanje u kutiji. Iako prošlost pripada prošlosti, neki osjećaji trebaju ostati dio vas dok dijelovi vašeg srca ne zacijele. Ono čega ste se sjetili u proteklih nekoliko tjedana trebalo bi se čuvati dok uistinu ne budete spremni krenuti dalje.

Dajte drugima priliku za komunikaciju i slobodno izrazite svoje mišljenje. Trenutak obećava puno više nego što ste u posljednje vrijeme imali očite temelje vjerovati.

 

BIK

Godine pred vama izgledaju puno obećavajuće sada kada ste se nosili s nekim prošlim situacijama koje su vas zaglavile. Jednom kada oslobodite svoje srce rana koje su nekada bile, postaje jasnije da vaš potencijal nikada nije definirao niti jedan drugi pojedinac ili ograničenja odnosa usamljena.

Slušajte svoj unutarnji svijet, meditirajte i radite na opuštanju svog tijela kako biste ostali mirni pred velikim planovima i idejama koje treba prenijeti u materijalni svijet na višoj razini. Možete podnijeti mali pritisak za pravi cilj.

 

BLIZANCI

Čini se da rastete čak i kad ne gledate. Neki od vaših procesa odvijaju se sami od sebe i puno su dublji i složeniji nego što ste isprva mislili. Napravite mjesta svojoj osobnosti da zablista i pokušajte se osloboditi srama, podsjećajući se na sve one koji misle jednako i trebaju glas.

Borba unutar vas može poslužiti mnogo višoj svrsi ako usput vidite njezinu srž. Dišite duboko i opustite grč u svom tijelu kako biste se osjećali drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Iako ne biste željeli biti eksponirani dok vam nedostaje iskustva u određenim stvarima, spremni ste za novo poglavlje i nećete imati ništa protiv prihvatiti se uloge kako bude dolazila. Ostanite dovoljno spori da dopustite životu da se dogodi sa svim svojim pozitivnim i izazovnim trenucima.

Ako vas želudac upozorava na nekoga, poslušajte instinkt umjesto da tražite vezu. Nema razloga požurivati ​​stvari kada očito treba postaviti i granicu.

 

LAV

Znate da postoje stvari koje možete učiniti kako biste spasili prošlost, ali postoji gravitacija koja neprestano vuče unatrag. Ne pokušavajte previše zadržati ono što je zastarjelo i više nije potrebno u bilo kojoj situaciji.

Prepoznajte trenutak da otpustite. Ne morate ostati zaglavljeni u jednoj jedinoj situaciji koja se stalno ponavlja. Imate brojne izbore i smjerove za promatranje i odabir.

 

DJEVICA

Kada razmišljate o nekim zanimljivim informacijama koje ste prikupili, mogli biste se naći u čudnom raspoloženju i nerazumijevanju njihove svrhe. Neke stvari ne treba dovoditi u pitanje jer predstavljaju način na koji svijet funkcionira u ravnoteži.

Možda se čini da svemiru nedostaje plan, ali mu nikad ne nedostaje ravnoteže. Dopustite svom srcu da se razvija sa svakom nadolazećom situacijom, uzdižući se visoko iznad onoga što vas je nekoć držalo vezanim.

VAGA

Pazite da niste u zabludi jer imate visoka očekivanja koja mogu voditi u nekoliko različitih smjerova. Važno je otvoreno komunicirati o svim stvarima srca kako ne biste naletjeli na razočaranje.

Neka su putovanja važnija od drugih, ali pokušajte ne pretjerati s onim što treba više vremena da sazrije. Ne morate pretjerivati, trošiti previše ili se prejedati, samo se nježno brinite o sebi i čekajte pravi trenutak da pokažete put.

 

ŠKORPIJA

Napokon počinjete pronalaziti prave riječi, nakon dugo vremena čudnih šutnji i nesporazuma. Merkur je još uvijek u svom kretanju, ali vi se osjećate drugačije i shvaćate takt koji je potreban za postizanje kompromisa i ispravno rješavanje nekih odnosa.

Ipak, budite strpljivi sa sobom i stavite stvari na papir. Ako su vam prioriteti nejasni, možda ćete imati problema s uvidom u količinu ljubavi koju trebate dati bez očekivanja puno zauzvrat.

 

STRIJELAC

Postoje osjećaji koje biste željeli izbjeći, i oni koji bi vas mogli izliječiti ako svom srcu date priliku da osvijetli put. Teško da je ovo vrijeme da budete potpuno racionalni ako se to kosi s vašom intuicijom i vašim unutarnjim svijetom. Neke težnje zahtijevaju da se svi dijelovi vas usklade.

Autentičan i slobodan da budete ono što jeste, potreban vam je netaknut identitet za neke velike planove s kojima ste spremni krenuti. Krenite korak po korak, svjesni da ste tek počeli prikupljati važne informacije i navike koje će vam poslužiti na putu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ego ne pomaže osjećaju vlastite vrijednosti na kojem pokušavate raditi u posljednje vrijeme, ali uz pravilnu rutinu trebali biste iz nedavnih lekcija izaći s puno razloga za ponos. Budite ljubav koju želite vidjeti u svijetu, pa čak i ako je teško prihvatiti svoju ulogu, pogledajte koliko vam je dobro kad vam srce daje.

Sloboda dolazi iz osobnog prostora odgovornosti i do nje se može doći samo kada su vaši osjećaji jasni prema drugome. Njihov odgovor ima vrlo malo veze s tim.

 

VODOLIJA

U Disneyevoj Knjizi o džungli, četvorici supova glasove su trebali dati Beatlesi. Razmišljali ste o nekim kreativnim opcijama, ali ste na kraju odlučili uključiti različite ljude. Bit će potrebna neka objašnjenja kako biste uzdignute glave mogli nastaviti istim putem.

Ovo nije vrijeme da tajite stvari ili skrivate dijelove sebe koji žude izaći van i biti viđeni. Pokažite se i podijelite sa svijetom ono što ističe vaše autentično Ja.

 

RIBE

Ne postoji ništa što ste mogli učiniti ako niste znali, ali stvari su se uvelike promijenile i sada imate puno više informacija koje možete obraditi i stvoriti širu sliku.

Osjećaj svrhe nalazi se u razgovorima i radu s ljudima koji razumiju vaše motive. S druge strane, možete prednjačiti samo ako dopustite svom srcu da se ispuni ljubavlju bez obzira na bilo čiji negativan odgovor.