Naizgled obična tri dana će nekome postati najsretnija tri dana u životu, a OVAJ znak će jako patiti zbog ljubavi…

OVAN

Inače uživate u mekom romantičnom pogledu, što se tiče vašeg ljubavnog života. Situacije u koje se uvalite mogu izgledati kao da su lišene stvarnog osjećaja koji bi ostavio značajan dojam na vas. Međutim, uživat ćete u komunikaciji s drugima koji imaju eksperimentalniji pristup ljubavi, i iako to možda neće dovesti do nečeg dubokog i intimnog, mogli biste steći neke tople i divne prijatelje.

 

BIK

Možda ćete se naći kako dajete beskrajne savjete nizu ljudi koji vam dolaze tražiti pomoć. Osjećat ćete potrebu provesti neko vrijeme s voljenom osobom, samo biti sami zajedno i uživati ​​u tom osjećaju tihog zajedništva i dubini osjećaja koji oboje dijelite. Još bolje, napravite prekrasnu romantičnu večeru i proslavite svoju prekrasnu vezu.

 

BLIZANCI

Ovo je dobro vrijeme da proširite svoje društvene prilike i da izađete van i upoznate nove prijatelje na bilo koji mogući način. Osoba iz vaših fakultetskih ili sveučilišnih dana mogla bi se vratiti u vaš život kada se tome najmanje nadate. Ovaj put ćete možda imati više toga zajedničkog i možda ćete otkriti da se bolje slažete nego u prošlosti. Tko zna kamo ovo može dovesti? Samo naprijed!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Eksperimentiranje na svim razinama je današnja parola. Nema šanse da vi ili vaša draga osoba provedete ove dan3 na bilo koji drugi način osim da isprobate svakakve nove stvari. Jedite drugačiju hranu, nosite drugačiju odjeću, razgovarajte jedni s drugima na nove načine. Rutine mogu biti poput luđačke košulje i ometati svaku spontanost, osobito u vašem ljubavnom životu. Budi bar jednom malo lud!

 

LAV

Ovih dana će zavladati mnogo osjećaja. Također nećete imati problem sa izražavanjem. Doista, postoji mogućnost da pretjerate i kažete previše, a zatim požalite zbog toga na hladnom svjetlu dana. Samo polako i ne pokušavajte u jednu večer uklopiti strast vrijednu cijele godine.

 

DJEVICA

Romansa ima ležerniji pristup, iako će vam možda biti teško odlučiti trebate li slijediti svoje srce ili svoju glavu. Ako se određena veza čini kao stvarno dobra opcija, možda ćete biti u iskušenju da je odaberete. Ali ako vaša instinktska reakcija kaže nešto drugačije, možda je pametnije poslušati ovo.

Nastavak na sljedećoj strani…

Naizgled obična tri dana će nekome postati najsretnija tri dana u životu, a OVAJ znak će jako patiti zbog ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top