VIKEND HOROSKOP: Ovaj vikend će promijeniti nečiji život iz korijena…

OVAN

Sada znate da je prošlost nudila drugačiju priču, ali morate živjeti u trenutku i cijeniti situaciju kakva je danas. Dajte svom srcu dopuštenje da ponovno osjeti stvari, podsjećajući se na ljubav koju nosite u sebi, bez obzira na to što su drugi spremni dati.

Neke su situacije zapele i nećete se osjećati slobodnima da se krećete onoliko brzo koliko biste željeli. Ipak, čini se da vam ne smeta malo čekanja i strpljenja sve dok imate vjere na svojoj strani.

 

BIK

Vrata su širom otvorena, ali još niste spremni proći kroz njih. Nemojte ignorirati svoje unutarnje glasove, bez obzira upozoravaju li vas ili pozivaju na nešto, ali držite stvari mirnim i sporim. Još nemate sve potrebne informacije i za neke će vam situacije trebati strpljenja i vremena.

S obzirom na sva uvjerenja koja ste mijenjali kroz razne čudne situacije, meditacija i duhovni rad će vam dobro doći. Stupite u kontakt sa sobom prije nego što nastavite dalje.

 

BLIZANCI

Znate da su neke stvari zdravije od drugih, ali teško vam je pratiti tijek i činiti ono što je najbolje za vaše tijelo, srce i um. Pokušajte zadržati kontrolu.

Trenutni planetarni tranzit nikada ne obećava i mogao bi vas gurnuti u mračne misli i ideje za koje ste mislili da ste davno pobijedili. Ipak, stvara prostor za materijalizaciju i svježu perspektivu osjećaja koji vas dovode do ove točke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Plesali ste u mraku i konačno ste uvidjeli istinu iza stvari. Situacije koje su dio vaše uobičajene rutine nisu tako opuštene i u skladu s vašim srcem kao što možete zamisliti. Pazite što konzumirate, što jedete, pijete i gdje provodite vrijeme.

Tjelesna aktivnost pomaže vam da se očistite, ne samo od toksina fizičkog svijeta, već i od otrovnih i nametljivih misli i riječi koje ne mogu pronaći pravi oblik.

 

LAV

Na japanskoj aukciji jedna je plavoperajna tuna teška 278 kilograma 2019. godine prodana za 3,1 milijun dolara. Vidite da ljudi oko vas pridaju vrijednost stvarima koje u potpunosti ne razumijete. Materijalni svijet nosi svoje nagrade za naporan rad i predanost.

Pozvani ste da se nosite s emocijama i obiteljskim stvarima koje mogu pokrenuti stare rane i obrasce za koje ste mislili da su zakopani i konačno iza vas. Budite strpljivi sa svojim srcem. Ne bojte se novih prilika i ponuda, kao ni rizika. Narednih nekoliko dana mogli bi vaš život u potpunosti promijeniti.

 

DJEVICA

Promjene su bile neophodne, samo nikad niste mislili da će vas odvesti ovako daleko i udaljiti od stvari za koje ste mislili da će vam biti glavni cilj. Prošlost nikada nije definirala budućnost, iako služi kao temelj za ono o čemu sada razmišljate.

Dobro ste učinili. Važno je pronaći taj osjećaj ponosa i vlastite vrijednosti prije nego što nastavite dalje s idejama koje bi mogle biti malo pogrešne, gurajući vas na potpuno drugačije putovanje od onoga što ste isprva zamišljali.

Nastavak na sljedećoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: Ovaj vikend će promijeniti nečiji život iz korijena…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top