U život Strijelca ulazi netko privlačan, Ribe griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

OVAN

Od vitalne je važnosti da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nakupljaju zablude. Pokušajte s većim stupnjem otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pripazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu/njoj.

 

BIK

Stres se gomilao u vašoj vezi i vi ste se trudili da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, ovo će napokon osloboditi sav stres i nagomilanu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Dok je sve otvoreno, moći ćete donijeti neke važne odluke u vezi s napretkom vaše veze.

 

BLIZANCI

Ako ste sanjali da uživate u nekim romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, vidite dobru priliku. Uživajte zajedno bilo u granicama vašeg doma ili negdje blizu prirode. Nježno svjetlo, mirisi i meke draperije ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo napred. Sigurno ćete se lijepo provesti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zanimljiva je faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi tražiti načine da još više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni u pogledu budućnosti, ali nemojte se sada upuštati u izradu planova. Samo se prepustite toku.

 

LAV

Sada će vjerojatno doći do komplikacija u vašoj romantičnoj vezi. Morate se čvrsto obuzdati jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koju osjećate prema svom partneru, a koja je zakopana pod brdom stresa. Održavanje dobre ravnoteže između samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

DJEVICA

Ovo je prilično jedinstveno vrijeme za vas jer ćete možda po prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su jako zaljubljeni žele svoju vezu podići na višu razinu planiranjem ceremonije kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se s pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

Nastavak na sljedećoj strani…

U život Strijelca ulazi netko privlačan, Ribe griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top