TOKOM NAREDNE SEDMICE: OVI znaci moraju biti VRLO OPREZNI i MUDRI jer im se NE PIŠE DOBRO! – Zvijezde imaju LOŠE VIJESTI!

TOKOM NAREDNE SEDMICE: OVI znaci moraju biti VRLO OPREZNI i MUDRI jer im se NE PIŠE DOBRO! – Zvijezde imaju LOŠE VIJESTI!

2 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Ove znakove u narednom periodu očekuju dešavanja zbog kojih bi mogli imati dosta problema. Zvijezde otkrivaju da ovim znakovima dolaze teški trenuci i da im se ne piše dobro.

 

LAV

Tokom naredne sedmice: Morat ćete biti vrlo oprezni u narednom periodu ukoliko želite izbjeći poteškoće koje su pred vama. Vas uskoro očekuju brojna negativna događanja pa ćete morati sa velikim oprezom pristupati pojedinim problemima. Uz veliki oprez, morat ćete pokazati i veliku staloženost i smirenost u pojedinim situacijama.

Prvi problemi koji će se pojaviti vezani su uz vaš posao i tamo će vam sve poći krivo. Neke odluke koje ste ranije donijeli nisu se pokazale najboljima, pa sada slijede posljedice takvih loših odluka. Posao će va biti upitan i morat ćete naći način kako da popravite stvari.

To nije najgore što će vas zadesiti jer vam slijede problemi u vašoj ljubavnoj vezi. Bivši partner će učiniti neke stvari s ciljem da vas rastavi od sadašnjeg partnera i vama se to neće nikako svidjeti. Tek sada će vam biti jasno sa kakvom osobom ste bili u vezi.

Vaš bivši partner se ne može pomiriti s činjenicom da niste zajedno i iako zna da više nećete biti, radi sve kako bi vi ostali sami. To će unijeti veliku nervozu u vašu vezu i tu ćete morati pristupiti sa velikim oprezom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sadašnji partner će misliti kako još uvijek imate nešto sa bivšim i to će stvoriti veliki problem. Vrlo, vrlo oprezno pristupite novonastaloj situaciji i sa velikim oprezom pokušajte spasiti vašu sadašnju vezu.

STRIJELAC

Cijeli naredni period neće biti nimalo dobar za vas, mnogo problema će vam zadavati glavobolju i nećete znati kako se nositi sa time. Bitno je da sačuvate hladnu glavu da možete objektivno promisliti i učiniti najbolje za vas u pojedinom trenutku.

Obiteljska situacija nije nimalo blistava i to vas mući već neko vrijeme. Uskoro će svađe unutar obitelji doći na svoj vrhunac i to će biti veoma stresno vrijeme za vas. Problemi su takvi da se ne mogu riješiti jednom odlukom, komplicirano je i kompleksno i stavlja vas pred zid gdje ne vidite izlaz.

Sve je moguće riješiti, ali potrebno je da svi upleteni u ovo učine određene ustupke kako bi se situacija razriješila. Smatrate da to barem za sada nije moguće pa će se agonija nastaviti još neko vrijeme. To će pokvariti odnose i sa vašim partnerom gdje će umjesto nježnosti koje ste izmjenjivali zavladati mrzovolja i šutnja.

Te odnose ćete s vremenom i popraviti, ali proći će dosta do poboljšanja. Zahladnjeli odnosi očekuju vas i na poslu, razmirice sa radnim kolegama će eskalirati i bit ćete u jako lošoj situaciji. Zvijezde vam nisu sklone u narednom periodu i neće vam pokazati put rješenja loših situacija koje vas okružuju.

Sami ćete morati smoći puno snage i strpljenja kako biste rješavali vaše probleme, jedan po jedan. To je najbolji put da se izvućete iz teške situacije, ne prenagljujte i stvari rješavajte pojedinačno, po malo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bolje i tako nego da se živcirate i odustanete od svega. Bit će bolje, ne trenutno, ali doći će vrijeme kada će svi problemi biti riješeni.