Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo važno kroz narednih sedam dana…

OVAN

Tijelo vam uvijek šalje signale, čak i kada ste savršeno zdravi i dobro. Pomno slušajte, posebno osjećaj u grudima i crijevima, jer oni imaju vrijedne informacije za pokazati. Alternativni pogledi nude više odgovora od bilo koje vrste malog razgovora.

Neke vijesti mogu biti šokantne, dok vas druge ovih dana ostavljaju zbunjenima. Ovo možda neće biti lak tjedan, ali spremni ste na životna iznenađenja i ne vidite problem s kojim se ne možete nositi. Budite nježni prema sebi u tom procesu. Čak i najvećim junacima treba ljubav i nježnost.

Ovotjedna afirmacija: “Osjećajnost mog srca je moja snaga.”

 

BIK

Iako su neke šanse već prošle, bolje moraju biti na putu. Nemojte žaliti zbog izbora iz prošlosti jer se nisu mogli donijeti drugačije. Vrijeme je da za sobom ostavite sve one lekcije koje vas drže zaglavljenima i probleme zbog kojih ste neko vrijeme bili nezadovoljni.

Vaš život čeka zdravu inicijativu, usredotočite se na ideale i ciljeve koji su ispravni i da se vaše srce otvori svim događajima i iznenađenjima koja vam život baci. Iako ne biste trebali odustati samo zbog problematičnih stvari koje se mogu riješiti, ne biste trebali oklijevati promijeniti smjer ako vaše srce više nije u tome.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem odmor.”

 

BLIZANCI

Napokon odlazite od nekih dilema i stresnih ideja, dajući priliku novim informacijama i prilikama koje se pružaju već neko vrijeme. Neki predstavnici ovog znaka mogli bi promijeniti svoje radno mjesto ili pronaći bolju opciju za razvoj svog profesionalnog života, a drugi će se osloboditi toksičnih veza i odnosa koji ne služe ljubavi i rastu.

Svjesni ste da možete razgovarati o problemima bez obzira na sve, ali ne znate jesu li određeni kontakti vrijedni truda. Odvojite vrijeme da cijenite trenutak i upijate pozitivnu energiju iz svoje okoline. Priroda ima toliko toga za ponuditi.

Ovotjedna afirmacija: “Svemir podržava moj prirodni tempo.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prvi tvrdi disk od 1 GB 1980. koštao je oko 40.000 dolara. Povijest koja je vrlo različita mnogo je bliža nego što se možda čini. Morate uzeti u obzir velike korake i brzinu kojom se svijet razvijao, a vaš život napredovao. Nemojte zanemariti svoje potrebe u tom procesu i odvojite trenutak da udahnete i prihvatite svaki dan.

Dobra i konstruktivna navika sada se može implementirati u svoju rutinu. Budite nježni s izborima koji bi mogli utjecati na cijelu vašu budućnost. Trenutačno vam ne treba više stresa, pogotovo ako osjećate snažnu želju da se odmorite i radite što je moguće manje neko vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Prošlost ne definira moju budućnost.”

 

LAV

Niste imali priliku dokazati se u sadašnjem okruženju, niti među ljudima čije je mišljenje trenutno važno. Ipak, neke svoje uspjehe i sposobnosti trebali biste zadržati za sebe, kako ne biste davali previše pozitivnih informacija i dizali očekivanja do neba. Napravite mjesta za krizna vremena, trenutke kada vam je potreban odmor i ne bojte se pokazati da ste samo ljudi.

Ako želite obaviti posao, morat ćete mu dati malo više vremena nego inače. Zastoji su mogući u različitim područjima života, kašnjenja i stvari koje vas odvlače od cilja i onoga što pokušavate postići neko vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam i miran.”

 

DJEVICA

Odnosi su i nezgodni i isplativi. Ono što učinite ispravno vratit će vam se kako biste se osjećali još bolje, ali ako je nešto skriveno, neizrečeno ili nepošteno, mogli biste se suočiti s ozbiljnim problemima i potresima za neke od vaših najbližih veza. Oslonite se na svoju intuiciju i stvari koje vam tijelo pokazuje na putu.

Unutarnji mir trebao bi biti prioritet, postavljen ispred svih ostalih stresnih jurnjava i postignuća u bliskoj budućnosti. Možete učiniti puno kada ste usredotočeni i posvećeni cilju, ali trebali biste se dobro brinuti o sebi u tom procesu i razmišljati o svom zdravlju važnijem od bilo kojeg vanjskog postignuća.

Ovotjedna afirmacija: “Stalo mi je do svoje budućnosti.”

Nastavak na sljedećoj strani…

Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo važno kroz narednih sedam dana…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top