OVOM znaku susret sa voljenom osobom iz prošlosti označit će novi početak. Vaša ljubav je jača od sudbine koja vas je razdvojila…

OVOM znaku susret sa voljenom osobom iz prošlosti označit će novi početak. Vaša ljubav je jača od sudbine koja vas je razdvojila…

6 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani će biti balansiranje između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana i vi ste se pridržavali oba. No, sada će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate izabrati jedno ili drugo. Trenutno je najbolje da se koncentrirate na poslovne probleme, iako ćete morati biti taktični prema svojoj obitelji.

 

BIK

Planeti se postavljaju tako da se osjećate vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste samo na riječima govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi doista u vrlo kritičnom trenutku i ako želite sačuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na njega bez odlaganja.

 

BLIZANCI

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i postupke u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Uskoro ćete shvatiti da će osoba koja vas privlači vjerojatnije reagirati na izravan pristup nego na bilo kakve igre ili smicalice koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas zahtijeva potpunu iskrenost i otvorenost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojim dragim. Što god radili, trebalo bi biti fascinantno! Ovo će unijeti malo lakomislenosti u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti svoja nova iskustva i osjećaje svom partneru.ᅠᅠ

 

LAV

Napetost između vas i vašeg partnera može porasti na početku ovih dana, ali ljubav će ublažiti sve što se pojačava. Zavladat će mir i intima. Možete čak isplanirati izlazak čak i sa svojim voljenim na svojim omiljenim odredištima za druženje.

 

DJEVICA

Vrijeme je da se odmaknete od svojih veza i pogledate širu sliku. Previše ste se zapetljali u sitnice i zbog toga ste možda izgubili iz vida što zapravo želite od svojih veza. Vrijeme je za uklanjanje nereda i prosuđivanje odnosa na temelju vlastitih zasluga i donošenje pažljivih odluka.

VAGA

Sjajajni su dani jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte mu sve svoje tajne i podijelite brige koje imate! Omogućit će dotok entuzijazma u vaš odnos, zbližavajući vas kao prijatelje i kao par.

 

ŠKORPIJA

Dani su posebno povoljni za druženje s roditeljima. Ako ste u zadnje vrijeme bili previše zauzeti, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate posjet. To će vam znatno olakšati stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima i gledajte kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, možete upoznati posebnu osobu preko svog prijatelja.

 

STRIJELAC

Dani su savršeni da podignete svoju vezu na višu razinu. Ako ste slobodni, možete se odlučiti za ekskluzivnu vezu, a ako već idete stabilnim, onda je ponuda za brak u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pokrenuti ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati inicijativu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nježnost i pažnja su potrebni za odnos prema vašem partneru upravo sada. On ili ona se bave problemom koji mu je vrlo važan. Morate pobuditi povjerenje tako da on/ona odluči povjeriti vam se. Pripremite se pružiti punu podršku. Uspješan prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na vas oboje.

 

VODOLIJA

Spremni ste slušati druge i možda naletite na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s ovom osobom i nemojte se sramiti pristupiti joj kad god je potrebno.

 

RIBE

Susrest ćete se s nekim iz vaše prošlosti tko je bio u bliskoj vezi s vama. Ovaj sastanak zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnovom stare. Obratite pozornost na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljim danima. Vaša ljubav je jača od sudbine koja vas je razdvojila.