OVOM znaku susret sa voljenom osobom iz prošlosti označit će novi početak. Vaša ljubav je jača od sudbine koja vas je razdvojila…

OVAN

Dani će biti balansiranje između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana i vi ste se pridržavali oba. No, sada će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate izabrati jedno ili drugo. Trenutno je najbolje da se koncentrirate na poslovne probleme, iako ćete morati biti taktični prema svojoj obitelji.

 

BIK

Planeti se postavljaju tako da se osjećate vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste samo na riječima govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi doista u vrlo kritičnom trenutku i ako želite sačuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na njega bez odlaganja.

 

BLIZANCI

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i postupke u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Uskoro ćete shvatiti da će osoba koja vas privlači vjerojatnije reagirati na izravan pristup nego na bilo kakve igre ili smicalice koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas zahtijeva potpunu iskrenost i otvorenost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojim dragim. Što god radili, trebalo bi biti fascinantno! Ovo će unijeti malo lakomislenosti u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti svoja nova iskustva i osjećaje svom partneru.ᅠᅠ

 

LAV

Napetost između vas i vašeg partnera može porasti na početku ovih dana, ali ljubav će ublažiti sve što se pojačava. Zavladat će mir i intima. Možete čak isplanirati izlazak čak i sa svojim voljenim na svojim omiljenim odredištima za druženje.

 

DJEVICA

Vrijeme je da se odmaknete od svojih veza i pogledate širu sliku. Previše ste se zapetljali u sitnice i zbog toga ste možda izgubili iz vida što zapravo želite od svojih veza. Vrijeme je za uklanjanje nereda i prosuđivanje odnosa na temelju vlastitih zasluga i donošenje pažljivih odluka.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVOM znaku susret sa voljenom osobom iz prošlosti označit će novi početak. Vaša ljubav je jača od sudbine koja vas je razdvojila…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top