Narednih 7 dana donosi niz emocija; nekome kraj ljubavne krize, nekome povratak bivšeg, a nekoga će ljubav i slijepo povjerenje skupo koštati…

Narednih 7 dana donosi niz emocija; nekome kraj ljubavne krize, nekome povratak bivšeg, a nekoga će ljubav i slijepo povjerenje skupo koštati…

10 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Narednih 7 dana: Odjednom biste se mogli početi osvrtati oko sebe i pitati se na čemu ste toliko naporno radili.

Vaš bi odnos ovaj tjedan mogao izgledati drugačije, pogotovo ako ste bili u tom načinu pokušavajući ga natjerati da funkcionira umjesto prihvaćanja istine.

Odvojite tjedan da se usredotočite na ono što istinski želite kako biste kako  biti sigurni da vaša energija ide u ono što uistinu ispunjava vašu dušu.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovo je vrijeme kada možete povratiti svoju unutarnju snagu i osjećati se kao da ste obnovljeni s većim osjećajem svrhe.

Mnogo stvari u životu ostavilo vas je sa stavom neizvjesnosti što se ne odražava dobro na vaš romantični život jer bez obzira koliko snažno osjećate prema nekome,  ako niste sigurni u sebe onda ne možete biti sigurni ni za koga drugog. Sve što se počinje mijenjati ovog tjedna, prepustite si povjerenju povratku samopouzdanja i smjera.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ne dopustite da bilo što što se dogodilo u prošlosti ometa ono što je moguće u budućnosti. Samo zato što ste bili povrijeđeni ili vam stvari nisu išle po planu ne znači da će se to ponoviti.

Otvorite svoje srce ovog tjedna i dopustite sebi da budete sretni, bilo da se radi o useljavanju ili većoj predanosti.

Nemojte odlagati jednu stvar koju želite samo zato što je ispalo u prošlosti; zaslužujete samo ljubav zbog koje ćete se osjećati  dobro, nego i koja traje zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Došlo je do puno promjena u romantičnom smislu, posebno o tome može li onaj u kojem se nalazite podržati vaše istinsko autentično ja.

Ovaj tjedan naglasit će stvarnost koju živite s vezom o kojoj ste oduvijek sanjali.

Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, to bi se moglo posebno istaknuti. Nemojte ostati negdje samo zato što je ugodno ako to nije mjesto gdje vas cijene.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iskoristite ovaj tjedan da razmislite o bilo kakvoj samosabotaži koju ste možda učinili u vezi ili čak o tome kako im pristupate. Darovana vam je šansa za potpuno novi početak ako je iskoristite.

Jedna je stvar odabrati ne biti u vezi ili prekinuti vezu jer se trebate usredotočiti na sebe, ali druga je vjerovati da to nije moguće zbog strahova koje još uvijek imate. Dopustite sebi da rastete iznad svojih starih uvjerenja.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovo je tjedan u kojem je posvećenost prioritet. Bilo da se radi o novoj vezi ili onoj koju želite ponovno pokrenuti, vrijeme je da stvarno dopustite sebi da pustite nekog drugog unutra.

Uvijek će postojati razlozi zašto nešto neće funkcionirati, ali ako su dvije osobe posvećene tome, onda je to ono što čini razliku. Vjerujte u najbolji mogući ishod i vjerojatnije je da ćete to dobiti.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Možda ćete shvatiti da niste poštovali svoju pravu vrijednost u prošloj ili trenutnoj vezi. Ako je to prošlost, neka to bude razumijevanje koje vam omogućuje da gurate naprijed u rast i iscjeljenje s većom svjesnošću.

Ako je aktualna, onda je važno znati govoriti istinu i jasno reći što vam je potrebno od veze. Ovo je jedini način da uistinu znate jeste li vi i vaš partner usklađeni.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Osjetit ćete kako se vrućina povećava u vašem vlastitom romantičnom životu. Ova je vrijeme velikih promjena i pruža dvije različite mogućnosti.

Ili je to spoznaja da ste prerasli vezu ili iznenadni uzlet nečega što se čini ispravnijim nego što ste mislili da je moguće.

Najbolji scenarij je ako se dogodi oboje, što je sasvim moguće. Samo ostanite usredotočeni i ne dopustite da vam itko ometa mir.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ako još niste razmišljali o selidbi, onda je ovo tjedan koji bi to mogao staviti u prvi plan. Bilo da se radi o približavanju ljubavnom interesu ili čak useljavanju, fokus ovog tjedna bit će na predanosti i vašem kućnom okruženju.

Za vas, ovo će se usredotočiti ne samo na to gdje možete biti ono što jeste, već i na ono gdje se osjećate najviše inspirirano. Pravi je osjećaj ovog tjedna da je dom tamo gdje vam je srce, stoga samo budite tamo gdje vam je srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Svatko ponekad treba drugu priliku, čak i vi sami. Nemojte biti prebrzi s davanjem mišljenja ili čak pomislite da nemate šanse da vratite bivšeg ili čak pridobite to novo zanimanje da izgleda na svoj način.

Sve je moguće ovaj tjedan za vas ako naučite iz onoga što ste prethodno iskusili. Dopustite sebi da vjerujete u mogućnosti koje proizlaze iz opraštanja sebi i drugima.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovo je tjedan istine za vas u vašoj vezi. To nije gruba istina ili nešto što bi prekinulo vezu, već prilika da svom partneru izrazite svoje dublje potrebe.

Ovo nije veza koja će se završiti, ali se mora nastaviti razvijati kako bi vas oboje upoznala. Nema razloga da ne progovorite, pogotovo kada vaš partner uvijek pokušava istinski slušati.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj tjedan razmislite o tome koju vrstu obveze imate ili koju želite. Trenutna energija je ona koja bi vam mogla donijeti šokantan prijedlog ili čak bijeg.

Naravno, uvijek imate moć reći ne, ali vjerojatno je to nešto i netko s kim već godinama sanjate o ovom trenutku. Pobrinite se da ostanete u sadašnjem trenutku i cijenite magiju kako se događa jer je zajamčeno da hoće.