LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Mart: Nekome će ovo biti dan koji neće tako lako i skoro zaboraviti!

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Mart: Nekome će ovo biti dan koji neće tako lako i skoro zaboraviti!

1 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

 

 

BLIZANCI

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

 

RAK

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

LAV

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

 

DJEVICA

Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i uspješne veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

VAGA

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se osjećate posebno optimistično i diplomatski. Stoga ćete se moći nositi sa svakom situacijom koja se pojavi u vašoj obitelji ili vašoj vezi danas. Vaš partner može biti krivo informiran o vama ili može isplivati ​​s ljutnjom od davnina. S tim ćete se moći lako nositi na simpatičan način što će zapravo ojačati vaš odnos.

 

 

STRIJELAC

Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati kako bi vas iznenadila ili bi mogla zamrijeti uz šišanje. Samo se dobro zabavite.

 

 

JARAC

Svađe i svađe obilježe vam dan. Izbjegavajte bilo kakav problem sa svojim partnerom danas. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budi šutljiv. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti poantu svog partnera i nemojte nuditi nikakvu protuizjavu. Pokušajte mu skrenuti misli na dobra vremena koja ste podijelili. Dan će proći s manje štete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Morate paziti da ne provjeravate strpljenje vašeg partnera. Tolerirali su vas i davali vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na njihove pokušaje da vam udovolje. Uredu je; oprosti im što su te jednom povrijedili. Oni su stvarno krivi za sve svoje greške i neće ih više ponoviti.

 

 

RIBE

Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njihova srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da pronađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.